Clear Whey Persika

350g

199 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 199 SEK

1

Läs 84 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Nästan 10 years in the making: Äntligen är Tyngre Clear Whey här! Och den smakar av solmogna persikor med härlig sötma. Skaka, låt den klarna och njut!


Clear Whey Persika är perfekt för dig som inte känner för att dricka något mjölkigt varje gång du ska ta en proteindrink. Högkvalitativt, väldigt rent, protein som till skillnad från vanligt vassle påminner mer om saft än milkshake. Clear Whey har funnits länge, men har historiskt sett varit väldigt strävt och därför inte speciellt roligt att dricka. Under senare år har det steg för steg förbättrats, och nu har det äntligen kommit en råvara som är så fin att vi själva med glädje dricker den.

Clear Whey Persika låter persikosmaken vara ljuvligt söt, utan att slå över mot det kvalmiga hållet. En rakt igenom njutbar upplevelse för både dig och dina biceps!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (25g)
Energi1401 kJ/332 kcal337 kJ/84 kcal
Fett<0,5 g<0,5 g
varav mättat fett0,1 g<0,1 g
Kolhydrat2,5 g<0,6 g
varav sockerarter0,6 g<0,5 g
Protein81 g20 g
Salt0,95 g0,24 g

Ingredienser

Vassleproteinisolat ((från MJÖLK), emulgeringsmedel (solroslecitin)), surhetsreglerande medel (citronsyra), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), salt, färgämnen (rödbetsrött, betakaroten), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: Proteinpulver med smak av persika. Innehåller sötningsmedel. 350 g, vilket motsvarar ca 14 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: Blanda 25g med 300 ml kallt vatten. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. Bäst före-datum gäller obruten förpackning. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: MJÖLK

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri? Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter*. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra. Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis. *Gäller inte Kasein/Vassle Naturell.


Receptidéer

Proteinrika pistagepraliner utan tillsatt socker

Sandra Gröndahl

Proteinbollar med smak av päroncheesecake

Frida Benjaminsson

Saftig och proteinrik banankaka med julkryddor

Frida Benjaminsson

Proteinrika cookies med smak av kanelbulle

Frida Benjaminsson

Proteinrik äppelpaj med salt karamell

Frida Benjaminsson

Proteinrik pistageglass på pinne

Anna Jonasson

Proteinrik kanelbullegröt direkt i mikron

Anna Jonasson

Proteinrikt kaseinfluff med smak av pistage

Frida Benjaminsson

Overnight oats kanelbulle laddad med protein

Skippa Sockret

Proteinbountys med krämig choklad och havssalt

Skippa Sockret

Proteinrik och enkel jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats äppelpaj

Nike Hansson

Proteinrik äppelkaka utan tillsatt socker

Njutavbramat

Proteinrik och sockerfri morotskaka med limefrosting

Skippa Sockret

Proteinrika hallongrottor utan tillsatt socker

Njutavbramat

Proteinrik morotskaka med frosting

Frida Hultin

Proteinrik blåbärsgröt med kardemumma

Karin Axelsson

Proteinrik och krämig overnight oats med kokos- och jordgubb

Skippa Sockret

Proteinrik kaseinpudding med smak av jordgubb

Skippa Sockret

Proteinrika snickersbitar utan tillsatt socker

Skippa Sockret

Proteinpannkakor med dubai choklad

eatandglowjonna

Proteinrik citron- och hallonglass

Solsidann29

Proteinbollar med jordgubb- och citron

Solsidann29

Proteingröt med vanilj- och blåbär

Frida Benjaminsson

Proteinrikt cookie dough bräck

Skippa Sockret

Proteinrik smoothiebowl med banan, mango- och vanilj

Skippa Sockret

Glutenfri och proteinrik pizzabotten

Nike Hansson

Proteinglass med smak av smultroncheesecake

Frida Benjaminsson

Proteinrik scrambled oats med vaniljkvarg

Skippa Sockret

Proteinrik overnight oats med smak av äppelpaj

Karin Axelsson

Krämiga proteinbollar med smak av morotskaka

Anna Jonasson

Proteinrik overnight oats tiramisu

Skippa Sockret


Liknande produkter


Senaste artiklarna

Tips och trix på gymmet – Ryggsmärta

I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!

Daniel Andréasson

10 okt. 2025

Lidingöloppet – Klassikerns Avslut

Lidingöloppet, detta anrika 30 km långa lopp i Stockholm som gått varje år sedan 1965 och är världens största terränglopp (är inte Wikipedia fantastiskt som kan förse oss med sådan här information?). Detta loppet går alltså inte att jämföra med 30 km på plan asfalt. Totalt är det en stigning på 522 meter och den stora snackisen är den fruktade backen vid namn Abborrbacken.

Daniel Dalerhult

30 sep. 2025

Protein – Kroppens byggstenar

Protein är ett omtalat näringsämne, särskilt när det kommer till träning och träningsresultat. Men vad är egentligen protein? Och hur mycket behöver vi?

Lova Molin

29 sep. 2025

Kreatin för kvinnor – allt du behöver veta

Kreatin är ett av de mest beprövade kosttillskotten för styrketräning. Men fungerar det lika bra för kvinnor som för män – och hur ska det egentligen doseras?

Viktor Söder

24 sep. 2025

Samma resultat från vanlig kalorirestriktion som från periodisk fasta

En ny översikt av forskningen visar att periodisk och intermittent fasta inte ger några större hälsofördelar jämfört med klassisk kalorirestriktion – men frågan är ännu inte helt avgjord.

Jacob Gudiol

9 sep. 2025