Fri frakt över 500 SEK

Meny

Chokladboll i peanut butter cups

Tidsåtgång:
40 min
Portioner:
6 st
Receptskapare:
Kategorier:

Resultatet utav två fantastiska favoriter blev detta - chokladboll i peanut butter cups! Detta recept måste ni bara testa, NU!

Gör så här:

1
Smält choklad med kokosolja över ett vattenbad eller i micron, fyll varje form med lite choklad (spara hälften av chokladen till senare) och rotera så choklad hamnar en bit upp på kanten, ställ in i frysen.
2
Blanda samman proteinpulver, havregryn, kakao, kallt kaffe och havremjölk i en skål och forma till chokladbollar. Ta fram formarna och tryck ner en boll per form och tryck till med tummen så du formar en grop i mitten. Fyll varje grop med jordnötssmör och sen täcker du alla formar med det sista av chokladen och toppar med lite kokos
3
Förvara i kyl eller frys och ta fram en stund innan servering.

Ingredienser:

1 dl kasein chokladboll
1 dl havregryn
1 msk kakao
1/2 dl kallt kaffe
1 dl oatly ikaffe
24 g (ca 3 tsk) jordnötssmör
60 g mörk sockerfri choklad
1/2 tsk kokosolja
1 msk kokosflingor
6 st muffinsformar