Glutenfria våfflor

30 min
|
1 portion
|
Kategori: Pannkakor & Våfflor

Här är en twist på ett klassikt grundrecept på härligt god våffelsmet med ägg och Barebells milkshake i som gör våfflorna lite mer matiga och luftiga. Receptet ge frasiga guldgula glutenfria våfflor, passar perfekt till lyxigt fika, smarrig frukost eller som en söt middag. Toppa gärna med härliga godsaker från Barebells.

Linn Appelskog

Jag heter Linn och bor i ett underbart hus nära Malmö tillsammans med min lilla familj. Jag är uppvuxen i Linköping dit jag ofta å..

Ingredienser

2 st Ägg
4 dl Valfritt glutenfritt mjöl
1 tsk Bakpulver
1 krm Vaniljpulver
1 dl Mandelmjölk (eller valfri mjölk)
1 st Barebells Milkshake i valfri smak

Gör så här

1
Blanda ihop allt och låt stå ca tio min.
2
Värm upp våffeljärnet, smörj med kokosolja.
3
Grädda dina glutenfria våfflor.
4