Fri frakt över 500 SEK

Overnight oats med rabarber och gräddkola

Tidsåtgång:
20 min + nedkylning över natten
Portioner:
1 portion
Receptskapare:
Kategorier:

Overnight oats med rabarber och gräddkola - somrigt, mättande och ruskigt gott!

Gör så här:

1
Börja med att mixa havregryn till ett mjöl.
2
Blanda med vatten, salt och vanilj.
3
Häll upp i en skål och kör i micron någon minut. Ställ sedan in i kylen över natten.
4
En stund innan servering börjar du med toppingen. Blanda ihop vatten och kasein till en pudding.
5
Ställ in i kylen 15-20 minuter.
6
Stek rabarbern i vatten och häll på kanel och eventuellt sötströ om du önskar en sötare smak.
7
Vispa upp puddingen och toppa gröten med pudding och rabarbern!

Ingredienser:

Botten

50 g havregryn
1,25 dl vatten
Salt
Vaniljdroppar

Topping (görs precis innan servering)

35 g kasein gräddkola
1,4 dl vatten
50 g rabarber
20 g cashewsmör

Köp Produkterna

750 g
I lager
Lägg i varukorg