Fri frakt över 500 SEK

Päroncheesecake

Tidsåtgång:
20 min
Portioner:
2 portioner
Receptskapare:
Kategorier:

Proteinrik cheesecake med päron och mandel, den perfekta desserten om du vill att det ska gå snabbt och smidigt! Dessutom ruskigt gott såklart!

Gör så här:

Fluffig cheesecake
1
Vispa ihop allt och ställ i kylen tills det är dags att servera!
Toscapäron
1
Skala och ta ur kärnhuset från päronet och skiva i mindre bitar.
2
Smält smöret i en stekpanna tills det blir gyllenbrunt (inte bränt), tillsätt sedan päronen och resterande ingredienser.
3
Stek på medelvärmen tills mandelspånen fått fin gyllenbrun färg, då är det klart!
4
Fyll upp i två valfria glas och toppa med den fluffiga cheesecaken!

Ingredienser:

Fluffig cheesecake

150 g päron/vanilj alt. vanilj
40 g färskost light
15 g vassle päronglass alt. vaniljdrömmar

Toscapäron

1 stort conference päron ( ca 290 g)
15 g normalsaltat smör
15 g mandelspån
15 g fibersirap
Lite pressad citron
En nypa äkta vaniljpulver

Köp Produkterna

900g
I lager
Lägg i varukorg