Fri frakt över 500 SEK

Proteinrik kladdkaka

Tidsåtgång:
30 min
Portioner:
8-12 bitar
Receptskapare:
Kategorier:

Skulle själv säga att den smakar som en blandning av chokladpudding och en riktigt kladdig kladdkaka, väldigt god var den i alla fall och fylld med protein! / Annie

Näringsvärde:
Energi: 400 kcal
Protein: 56 g
Kolhydrater: 15 g
Fett: 15 g

Gör så här:

1
Sätt ugnen på 175 grader.
2
Vispa ägg, stevia och fiberhusk pösigt och vispa sedan ner kvargyoghurten.
3
Blanda ner resterande ingredienser.
4
Grädda sedan i 10-15 minuter (håll koll då det är en hårfin gräns från att den är kladdig till att den blir lite torr).
5
Ta ut kakan och låt svalna, jag tyckte den var godast kylskåpskall med hallon och en klick grädde.

Ingredienser:

50 g vassle kladdkaka
2 st ägg
100 g kvargyoghurt
2 msk kakao
4 msk stevia
2 tsk fiberhusk
0.5 tsk bakpulver
0.5 tsk vaniljarom
en nypa salt

Köp Produkterna

900 g
I lager
Lägg i varukorg