Bakmix Kladdkaka

500g

129 SEK

129 SEK

1

Läs 16 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Äntligen kan även den mest talanglösa bagare få till de mest ljuvliga bakverk! Njut med gott samvete oavsett tillfälle.


Vi är nog många som blir gröna av avund när vi betraktar Instagrams alla stjärnbagare. Och visst låter det otroligt härligt att få till skapelser som får det att vattnas i munnen, och samtidigt är nyttiga? Men hur går det till? För dig som tycker att de ”enkla” recepten dessa bagare bjuder på är rena grekiskan kan vi nu äntligen presentera lösningen: En bakmix som ger en magisk och nyttig kladdkaka, varje gång!

En rik chokladsmak, utan att bli sliskig. En kladdig konsistens, men utan att förvandlas till en smet. Eftersom vi gjort oss kända för just kladdkaka ville vi inte lämna något åt slumpen!

Några proffstips: Känner du dig riktigt hardcore går det att göra vår Bakmix Kladdkaka utan olja (men den blir klart sämre), och känner du dig som en riktig gourmet kan du istället byta oljan mot smör och få smörsmaken och dessutom lite extra sälta. Och för guds skull: Se till att inte ta en för stor form, då tappar du den kladdiga kvaliteten som är picken över i.

NäringsvärdePer 100g MixPer 100g Kladdkaka
Energi1015 kJ/240 kcal970 kJ/230 kcal
Fett4,5 g13 g
varav mättat fett1,8 g1,7 g
Kolhydrat54 g29 g
varav sockerarter1,4 g2,7 g
Protein27 g15 g
Salt0,7 g0,4 g
Fiber7,8 g5,85 g

Ingredienser

Sötningsmedel (erytritol), vetemjöl, Tyngre VASSLE varm choklad (VASSLEPROTEINkoncentrat (MJÖLK), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktasenzym), Tyngre KASEIN vaniljdrömmar (mjölkproteinkoncentrat, aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym), VETEGLUTEN, kakao, HELÄGGSpulver, salt, arom. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Innehåll: 500 g. Användning: 1. Blanda 250 g (4,25 dl) kladdkakamix med 2 dl mjölk och 3 msk olja i en bunke och rör till en jämn smet. 2. Smörj och mjöla en bakform (stor kaka ca 22 cm i diameter, små kakor ca 8 cm i diameter) eller klä formen med bakplåtspapper. Häll smeten i formen. 3. Grädda mitt i ugnen i 150 grader Celsius i ca 15 min*. Kakan är klar när kanten har stelnat men den är fortfarande mjuk och kletig i mitten. *Tiden kan variera då alla ugnar gräddar olika Tips! För bästa resultat låt kakan svalna i rumstemperatur eller kylskåp ca 30 min så den hinner sätta sig och bli lagom kladdig. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: Mjölk, Spannmål som innehåller gluten, Ägg


Recept idéer

Proteinrika cookies med gräddkola

Frida Benjaminsson

Overnight oats med chiafrön- och blåbär

Karin Axelsson

Proteinrik bananglass

Skippa Sockret

Proteinrik chokladkräm på tre ingredienser

Frida Benjaminsson

Proteinrika hallongrottor i långpanna

Anna Jonasson

Proteinrika och hembakta tortillabröd

Frida Benjaminsson

Proteinglass med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik vaniljglass

Skippa Sockret

Proteinrik prinsesstårta i glas

Johanna Markerius

Proteinrik mangosmoothie

Karin Axelsson

Overnight oats med vanilj- och mandel

Karin Axelsson

Proteinrika och chokladdoppade semmelbollar

Njutavbramat

Proteinrik smoothie med päron- och pitaya

Memysmoothiesandlife

Overnight oats med salted caramel

Nike Hansson

Varm proteinbar med hallon, lakrits- och vaniljglass

Skippa Sockret

Proteinrik banana toffee nice cream

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och vegansk smoothiebowl

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och snabb "semmelglass"

Skippa Sockret

Proteinrika och lyxiga chokladbollar

Karin Axelsson

Proteinrik och krämig vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik tiramisuglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik och krämig banan- och kolaglass

Frida Benjaminsson

Små och proteinrika chokladbollssemlor

Anna Jonasson

Proteinrika ljusa havrebollar

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljmuffins

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladtryffelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinrika mango- och kokosbollar

Solsidann29

Proteinbollar med smak av kladdkaka och havssalt

Frida Hultin

Creamy rich chocolate kärleksmums

Anna Jonasson

Creamy protein banana split

Anna Jonasson

Proteinbollar med smak av äppelpaj

Beatrice Alderin

Proteinrik overnight oats chokladboll

Skippa Sockret

Frukostbowl med kaseinpudding, granola och hallon

Nike Hansson


Senaste artiklarna

Spring för Livet, nu på tyngre.se

Spring för Livet är löparpodden som drivs av Majken Skärvad och Olivia Lindh. Här följer en intervju med värdarna!

Viktor Söder

14 mars 2025

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla?

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla? Jacob Gudiol reder här ut denna viktiga fråga!

Jacob Gudiol

11 feb. 2025

Prestigelös löpning

Det har gått mode i att springa. Det känns som att det gör det med jämna mellanrum, att det liksom blir trendigt med löpartights och Göteborgsvarvet så där var femte år ungefär.

Sofie Möller

4 feb. 2025

Hur du hittar bra personer att följa kring träning, kost och hälsa

Jacob Gudiol förklarar hur du hittar bra personer att följa på sociala medier samt listar sina favoriter på Instagram, Threads, X, Bluesky och Youtube!

Jacob Gudiol

20 jan. 2025

Topp 5 populäraste kasein-smakerna 2024

Vi gör bokslut och kan nu med facit i hand berätta att det här var de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se 2024.

Viktor Söder

13 jan. 2025