Bakmix Kladdkaka

500g

129 SEK

129 SEK

1

Läs 12 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Äntligen kan även den mest talanglösa bagare få till de mest ljuvliga bakverk! Njut med gott samvete oavsett tillfälle.


Vi är nog många som blir gröna av avund när vi betraktar Instagrams alla stjärnbagare. Och visst låter det otroligt härligt att få till skapelser som får det att vattnas i munnen, och samtidigt är nyttiga? Men hur går det till? För dig som tycker att de ”enkla” recepten dessa bagare bjuder på är rena grekiskan kan vi nu äntligen presentera lösningen: En bakmix som ger en magisk och nyttig kladdkaka, varje gång!

En rik chokladsmak, utan att bli sliskig. En kladdig konsistens, men utan att förvandlas till en smet. Eftersom vi gjort oss kända för just kladdkaka ville vi inte lämna något åt slumpen!

Några proffstips: Känner du dig riktigt hardcore går det att göra vår Bakmix Kladdkaka utan olja (men den blir klart sämre), och känner du dig som en riktig gourmet kan du istället byta oljan mot smör och få smörsmaken och dessutom lite extra sälta. Och för guds skull: Se till att inte ta en för stor form, då tappar du den kladdiga kvaliteten som är picken över i.

NäringsvärdePer 100g MixPer 100g Kladdkaka
Energi1015 kJ/240 kcal970 kJ/230 kcal
Fett4,5 g13 g
varav mättat fett1,8 g1,7 g
Kolhydrat54 g29 g
varav sockerarter1,4 g2,7 g
Protein27 g15 g
Salt0,7 g0,4 g
Fiber7,8 g5,85 g

Ingredienser

Sötningsmedel (erytritol), vetemjöl, Tyngre VASSLE varm choklad (VASSLEPROTEINkoncentrat (MJÖLK), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktasenzym), Tyngre KASEIN vaniljdrömmar (mjölkproteinkoncentrat, aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym), VETEGLUTEN, kakao, HELÄGGSpulver, salt, arom.

*Innehåller en fenylalaninkälla.

Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Innehåll:
500 g.

Användning:
1. Blanda 250 g (4,25 dl) kladdkakamix med 2 dl mjölk och 3 msk olja i en bunke och rör till en jämn smet.

2. Smörj och mjöla en bakform (stor kaka ca 22 cm i diameter, små kakor ca 8 cm i diameter) eller klä formen med bakplåtspapper. Häll smeten i formen.

3. Grädda mitt i ugnen i 150 grader Celsius i ca 15 min*. Kakan är klar när kanten har stelnat men den är fortfarande mjuk och kletig i mitten.

*Tiden kan variera då alla ugnar gräddar olika

Tips!
För bästa resultat låt kakan svalna i rumstemperatur eller kylskåp ca 30 min så den hinner sätta sig och bli lagom kladdig.

Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur.

Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: Mjölk, Spannmål som innehåller gluten, Ägg


Recept idéer

Proteinbollar med vit choklad och kaffesmak

Sandra Gröndahl

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Chiapudding med citron- och blåbär

eatandglowjonna

Proteinrik chokladpudding med hallon

eatandglowjonna

Proteinrik citronglass

eatandglowjonna

Proteinrika moccabollar

Anna Jonasson

Proteinbollar med päron- och mintchoklad

Skippa Sockret

Nougatpudding med hallon- och vit choklad

eatandglowjonna

Proteinrik och somrig smoothiebowl

Skippa Sockret

Proteingröt med vanilj, banan- och jordgubbar

Solsidann29

Proteinglass med gräddkola och saltlakrits

Frida Benjaminsson

Enkel morotskaka i micron

Anna Jonasson

Proteinrika chokladpraliner med nougat- och kaffe

Frida Benjaminsson

Cake pops med smak av choklad- och nougat

Sandra Gröndahl

Proteinglass banana dream

eatandglowjonna

Proteinrik choklad- och nougatglass

Frida Benjaminsson

Overnight oats med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljplättar

Julia Samuelsson

Proteinrik nougat- och chokladdryck

Frida Benjaminsson

Proteinrika nougattryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrik vaniljfudge med havssalt

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladbollsgröt

eatandglowjonna

Proteinrik pannkakstårta

eatandglowjonna

Proteinrika kärleksmums med en rejäl touch av kaffe

Sandra Gröndahl

Proteinrika pannkakor med vanilj, hallon och pistage

eatandglowjonna

Proteinrik vaniljkaka med hallon

Julia Samuelsson

Proteinrik och saftig morotskaka

Frida Benjaminsson

Overnight oats med hallon- och citron

eatandglowjonna

Proteinrik chokladpudding med citronfluff

eatandglowjonna

Tunna och frasiga proteinpannkakor

eatandglowjonna

Proteinrika och ljusa havrebollar

Skippa Sockret

Proteinrik och ugnsbakad vaniljgröt

Julia Samuelsson

Proteinrik vanilj- och hallonwrap

Frida Benjaminsson


Senaste artiklarna

Mer träning ger större vadmuskler

Vadmusklerna svarar bättre på hög volym - i alla fall kortsiktigt.

Jacob Gudiol

12 maj 2024

Du får troligen inga speciella effekter från din fasta

Det har varit i princip omöjligt att missa all hype kring fasta de senaste 5 åren. Men hur effektivt är det egentligen?

Jacob Gudiol

14 mars 2024

Ursäkta röran. Vi bygger om.

Ja, som du kanske märkt så ser det inte riktigt ut här som det brukar.

Alex Danielsson

1 mars 2024

Hur screening och förebyggande tester kan göra så du mår sämre

Med det nya året kommer många personers ambitioner att börja om på nytt med fokus på hälsa och välmående. Hur relevant är det då med hälsotester och screeningar?

Jacob Gudiol

13 feb. 2024

Tips för att fortsätta med träningen på längre sikt

Träning påstås få människor att må bättre. Så hur gör vi då för att få folk att fortsätta med det? Jacob Gudiol väger in i frågan.

Jacob Gudiol

15 jan. 2024