Proteinrik banana toffee nice cream
Anna Lindberg
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
5000+ OMDÖMEN TRUSTPILOT
500g
129 SEK
Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 129 SEK
Läs 18 omdömen

Beskrivning
Äntligen kan även den mest talanglösa bagare få till de mest ljuvliga bakverk! Njut med gott samvete oavsett tillfälle.
Vi är nog många som blir gröna av avund när vi betraktar Instagrams alla stjärnbagare. Och visst låter det otroligt härligt att få till skapelser som får det att vattnas i munnen, och samtidigt är nyttiga? Men hur går det till? För dig som tycker att de ”enkla” recepten dessa bagare bjuder på är rena grekiskan kan vi nu äntligen presentera lösningen: En bakmix som ger en magisk och nyttig kladdkaka, varje gång!
En rik chokladsmak, utan att bli sliskig. En kladdig konsistens, men utan att förvandlas till en smet. Eftersom vi gjort oss kända för just kladdkaka ville vi inte lämna något åt slumpen!
Några proffstips: Känner du dig riktigt hardcore går det att göra vår Bakmix Kladdkaka utan olja (men den blir klart sämre), och känner du dig som en riktig gourmet kan du istället byta oljan mot smör och få smörsmaken och dessutom lite extra sälta. Och för guds skull: Se till att inte ta en för stor form, då tappar du den kladdiga kvaliteten som är picken över i.
Produktinformation
| Näringsvärde | Per 100g Mix | Per 100g Kladdkaka |
|---|---|---|
| Energi | 1015 kJ/240 kcal | 970 kJ/230 kcal |
| Fett | 4,5 g | 13 g |
| varav mättat fett | 1,8 g | 1,7 g |
| Kolhydrat | 54 g | 29 g |
| varav sockerarter | 1,4 g | 2,7 g |
| Protein | 27 g | 15 g |
| Salt | 0,7 g | 0,4 g |
| Fiber | 7,8 g | 5,85 g |
Ingredienser
Sötningsmedel (erytritol), vetemjöl, Tyngre VASSLE varm choklad (VASSLEPROTEINkoncentrat (MJÖLK), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktasenzym), Tyngre KASEIN vaniljdrömmar (mjölkproteinkoncentrat, aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym), VETEGLUTEN, kakao, HELÄGGSpulver, salt, arom. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.
Innehåll: 500 g. Användning: 1. Blanda 250 g (4,25 dl) kladdkakamix med 2 dl mjölk och 3 msk olja i en bunke och rör till en jämn smet. 2. Smörj och mjöla en bakform (stor kaka ca 22 cm i diameter, små kakor ca 8 cm i diameter) eller klä formen med bakplåtspapper. Häll smeten i formen. 3. Grädda mitt i ugnen i 150 grader Celsius i ca 15 min*. Kakan är klar när kanten har stelnat men den är fortfarande mjuk och kletig i mitten. *Tiden kan variera då alla ugnar gräddar olika Tips! För bästa resultat låt kakan svalna i rumstemperatur eller kylskåp ca 30 min så den hinner sätta sig och bli lagom kladdig. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: Mjölk, Spannmål som innehåller gluten, Ägg
Receptidéer
Liknande produkter
Senaste artiklarna
Den stora guiden till en svensk klassiker
Att göra En Svensk Klassiker är en resa genom fyra ikoniska lopp – fylld av svett, slit, skratt och stolthet – och här guidar Daniel Dalerhult dig genom allt från träning och utrustning till kostnader och lärdomar längs vägen.
Daniel Dalerhult
5 nov. 2025
Hantelpress – Teknik, utförande och varför du bör köra den!
Hantelpress är en klassisk bröstövning som utmanar stabilitet och kontroll, och ger dig chansen att bygga både styrka och teknik som gynnar din bänkpress.
Tyngre
24 okt. 2025
Proteinpudding – enkelt recept på kaseinpudding
Gör din egen proteinpudding med kasein – ett snabbt, proteinrikt och mättande mellanmål som passar perfekt efter träning eller som nyttigt kvällsmål.
Viktor Söder
23 okt. 2025
Tips och trix på gymmet- hanledssmärta
Här får du veta varför handledssmärtan uppstår, hur du undviker den och vad du kan göra om den redan slagit till.
Daniel Andréasson
23 okt. 2025