Frozen chokladcheesecake

Frozen chokladcheesecake toppade med rostade valnötter, ja tack! TIPS: Om ni inte är som mig och äter en hel form på en sittning, då rekommenderar jag er att göra det i muffinsformar. För när kakan har fryst helt, då tar det ett tag för den att tina och då är det mindre smidigt att ha en hel form när man bara vill ha en tårtbit.

Sandra Svensson

Tidsåtgång

40 min + nedfrysning

Näringsvärde

Baserat på 10 serveringar

Energi

null kcal

Protein

null g

Kolhydrater

-1 g

Fett

null g

Ingredienser

1 Portion

Ingredienser:

  • 1 portion tyngre chokladbollar

  • 1 påse pektin + 1 dl mjölk

  • 250 g kvarg

  • 300 g färskost

  • 3 msk sötströ

  • 3 msk kakao

  • 2 dl vassle varm choklad

  • 1 dl valnötter

Gör så här

Gör så här:


Utvalda produkter

Liknande recept
Proteinrik bulle med bulle

Sandra Svensson

Frozen chokladcheesecake

Sandra Svensson

Cheesecake brownies

Sandra Gröndahl

Dammsugare i långpanna

Skippa Sockret

Cheesecake

Wiktoria Ahlin

Frozen cheesecake

Kalorismart

Halloncheesecake med vit choklad

Kalorismart

Proteinbollar med smak av blåbär och citron

Skippa Sockret