Fri frakt över 500 SEK

Meny

Päronglass

Tidsåtgång:
20 min + nedfrysning
Portioner:
4-6 glassar
Receptskapare:
Kategorier:

Näringsvärde:
Energi: 112 kcal
Protein: 19,3 g
Kolhydrater: 4,1 g
Fett: 2 g

Gör så här:

1
Vispa ihop vassle med yoghurt och 1 dl av päronshaken alternativt mjölk, fyll upp en isbricka.
2
Låt stelna minst 4 timmar i frysen.
3
Ta sedan fram glassen och låt stå i rumstemperatur cirka 10 minuter innan allt mixas samman med ytterligare 1 dl päronshake alternativt mjölk (det kan såklart variera beroende på mixer du använder så ta mer vätska om det behövs, jag använder matberedare).
4
Fyll nu upp i glassformar och låt stelna minst 4 timmar i frysen.
5
OBS! Glassen blir godast om den får ligga i rumstemperatur ca 10-15 minuter innan servering så att den blir lite mjuk!

Ingredienser:

2 dl vassle päronglass
1 dl grekisk yoghurt (0% fett)
2 dl Milkshake creamy pear alt. valfri mjölk