Massa Krämig Jordgubbsglass

1500g

229 SEK

229 SEK

1

Läs 22 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Massa Krämig Jordgubbsglass är en utsökt gainer med smak av vår älskande smak Krämig Jordgubbsglass i en smidig förpackning på 1500 g, vilket motsvarar ca 17 portioner.


Massa Krämig Jordgubbsglass är en högkvalitativ gainer och fantastisk återhämtningsprodukt för dig som tränar mycket. Om du tränar högintensivt och samtidigt vill öka i muskelmassa är Tyngre Massa produkten du söker. Kombinationen av noga utvalda kolhydrater, protein och mct-fett maximerar återhämtningen efter ett hårt träningspass och gör dig snabbt redo för nästa!

Tyngre Massa är produkten för dig som:
- tränar hårt och behöver mycket energi
- söker en återhämtningsprodukt/gainer med kolhydrater och protein
- vill lägga på dig maximalt med muskelmassa
- vill ha ett energigivande och näringsrikt mellanmål

Massa Krämig Jordgubbsglass innehåller 50 % kolhydrater, 25 % vassleprotein och 16 % fett. Kolhydrater bidrar till en förbättrad återhämtning efter träning och vassleproteinet tas snabbt upp av kroppen. Produkten är optimal efter träning, men fungerar lika bra som ett näringsrikt mellanmål.

Krämig Jordgubbsglass är sagolikt välsmakande med glassinspirerad jordgubbssmak, och är lättblandad i både vatten och mjölk.

NäringsvärdePer 100gPer Portion (90g)
Energi1872 kJ/447 kcal1685 kJ/403 kcal
Fett16 g14 g
varav mättat fett14 g12 g
Kolhydrat52 g46 g
varav sockerarter6,5 g5,9 g
Protein25 g23 g
Salt0,88 g0,79 g

Ingredienser

Maltodextrin, VASSLEproteinkoncentrat (från MJÖLK), fettpulver (kokosolja, glukossirap, MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel (trifosfat)), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), MJÖLKproteinkoncentrat, arom, färgämne (rödbetsrött), förtjockningsmedel (cellulosagummi), naturlig arom, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), laktasenzym.

*Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll:
1500 g, vilket motsvarar ca 17 portioner. Skopa medföljer inte.

Användning:
Två skopor (ca 90 g) blandas i 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 45 g pulver.

Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur.

Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*

*Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.



Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrik cheesecakeglass

Frida Benjaminsson

Vaniljgröt med extra protein

Frida Benjaminsson

Proteinrik kaffeglass gjord på keso

Anna Jonasson

Proteinrik knäck med vaniljsmak

Frida Benjaminsson

Proteinrik och grön smoothiebowl

eatandglowjonna

Proteinbollar med vit choklad och kaffesmak

Sandra Gröndahl

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Chiapudding med citron- och blåbär

eatandglowjonna

Proteinrik chokladpudding med hallon

eatandglowjonna

Proteinrik citronglass

eatandglowjonna

Proteinrika moccabollar

Anna Jonasson

Proteinbollar med päron- och mintchoklad

Skippa Sockret

Nougatpudding med hallon- och vit choklad

eatandglowjonna

Proteinrik och somrig smoothiebowl

Skippa Sockret

Proteingröt med vanilj, banan- och jordgubbar

Solsidann29

Proteinglass med gräddkola och saltlakrits

Frida Benjaminsson

Enkel morotskaka i micron

Anna Jonasson

Proteinrika chokladpraliner med nougat- och kaffe

Frida Benjaminsson

Cake pops med smak av choklad- och nougat

Sandra Gröndahl

Proteinglass banana dream

eatandglowjonna

Proteinrik choklad- och nougatglass

Frida Benjaminsson

Overnight oats med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljplättar

Julia Samuelsson

Proteinrik nougat- och chokladdryck

Frida Benjaminsson

Proteinrika nougattryfflar

Frida Benjaminsson

Proteinrik vaniljfudge med havssalt

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladbollsgröt

eatandglowjonna

Proteinrik pannkakstårta

eatandglowjonna

Proteinrika kärleksmums med en rejäl touch av kaffe

Sandra Gröndahl

Proteinrika pannkakor med vanilj, hallon och pistage

eatandglowjonna

Proteinrik vaniljkaka med hallon

Julia Samuelsson

Proteinrik och saftig morotskaka

Frida Benjaminsson

Overnight oats med hallon- och citron

eatandglowjonna


Senaste artiklarna

Mer träning ger större vadmuskler

Vadmusklerna svarar bättre på hög volym - i alla fall kortsiktigt.

Jacob Gudiol

12 maj 2024

Du får troligen inga speciella effekter från din fasta

Det har varit i princip omöjligt att missa all hype kring fasta de senaste 5 åren. Men hur effektivt är det egentligen?

Jacob Gudiol

14 mars 2024

Ursäkta röran. Vi bygger om.

Ja, som du kanske märkt så ser det inte riktigt ut här som det brukar.

Alex Danielsson

1 mars 2024

Hur screening och förebyggande tester kan göra så du mår sämre

Med det nya året kommer många personers ambitioner att börja om på nytt med fokus på hälsa och välmående. Hur relevant är det då med hälsotester och screeningar?

Jacob Gudiol

13 feb. 2024

Tips för att fortsätta med träningen på längre sikt

Träning påstås få människor att må bättre. Så hur gör vi då för att få folk att fortsätta med det? Jacob Gudiol väger in i frågan.

Jacob Gudiol

15 jan. 2024