Fri frakt över 500 SEK

Meny

Halloncheesecake med vit choklad

Tidsåtgång:
1.5 h
Portioner:
12 bitar
Receptskapare:
Kategorier:

Jag smäller av! Ni måste testa denna! Gör det bara, ni kommer inte ångra er!! ? / @kalorismart

Näringsvärde:
Energi: 110 kcal
Protein: 8 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 6 g

Gör så här:

1
Sätt ugnen på 170°C.
2
Hacka barsen i små bitar och tryck ut i formens botten (23 cm i diameter).
3
Rör sedan ihop färskost med stevia till en slät smet. Tillsätt äggen, ett i taget, under omrörning.
4
Blanda sedan ner resterande ingredienser och häll över i formen.
5
Grädda sedan kakan i cirka 1 timme, stäng av ugnen och låt sedan svalna där i.
6
Toppa med färska hallon när det är dags för servering!

Ingredienser:

Botten

2-3 st white chocolate almonds Barebells
(de ska täcka botten på din form)

Fyllning

400 g färskost light
1-2 dl stevia sötströ
2 st ägg
2 st äggvitor
1 dl yoghurtkvarg
6 msk vetemjöl special
100 g frysta hallon som du tinar
2 tsk vaniljarom