Fri frakt över 500 SEK

Kladdkaka med hasselnötskräm

Tidsåtgång:
30 minuter
Portioner:
8-10 bitar
Receptskapare:
Kategorier:

Härlig kladdkaka gjord på Tyngre Kasein Kladdkaka. Perfekt när sötsuget slår till!

Gör så här:

1
Sätt ugnen på 180 grader.
2
Smörj en 18 cm springform med olja och kokos.
3
Vispa ägg och sötströ, tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
4
Grädda i ugnen cirka 10 minuter, den ska fortfarande vara kladdig!
5
När kakan har svalnat kan du dekorera med toppingen som du bara vispar ihop med en elvisp eller liknande.

Ingredienser:

Kladdkaka

2 ägg
1 dl sötströ
1 dl kakao
0,5 dl kasein kladdkaka
1 dl mjöl
0,5 dl Barebells Vanilla Milkshake
0,5 dl rapsolja
0,5 tsk bakpulver
En nypa flingsalt

Topping

100 g färskost light
3 msk sockerfri hasselnötskräm
2 msk kakao
2 msk sötströ

Köp Produkterna

750g
I lager
Lägg i varukorg
8x330ml
I lager
Lägg i varukorg
330ml
I lager
Lägg i varukorg