Fri frakt över 500 SEK

Peanut Butter Cake

Tidsåtgång:
45 min
Portioner:
15-18 bitar
Receptskapare:
Kategorier:

Mjuk, seg, kladdig, krispig, söt, salt och proteinrik Peanut Butter Cake utan tillsatt socker för alla jordnötsälskare där ute!!

Gör så här:

1
Sätt ugnen på 150 grader.
2
Smält smöret och låt svalna något.
3
Mät upp vetemjöl, bakpulver, vaniljpulver och salt i en bunke och blanda runt.
4
Tillsätt sötströ/sötning, ägg och de kalla kaffet i de smälta smöret och blanda runt ordentligt.
5
Tillsätt nu de torra ingredienserna i smörblandningen. Vänd runt med en slickepott tills allt går ihop.
6
Hacka nu upp proteinbaren och choklad och tillsätt sedan i smeten/degen, den blir som en blandning mellan dessa. Tillsätt även några klickar med jordnötssmör om du önskar det.
7
Fyll upp smeten i en ugnsform (ca 20x30 cm) med bakplåtspapper och baka av i ugnen 15-18 minuter. Håll koll och ta ut den medans den fortfarande är lite kladdig i mitten. Låt svalna!

Ingredienser:

180 g smör
5 dl vetemjöl
2 dl sötströ/sötning
2 st ägg
2 msk kallt kaffe
1 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljpulver (valfritt)
1 st Barebells double bite peanut crisp
50 g sockerfri mörk choklad
några klickar jordnötssmör (valfritt)

Köp Produkterna

55 g x 12 st
I lager
Lägg i varukorg
55 g
I lager
Lägg i varukorg