Proteinrika vanilj- och mandelmuffins

30 min
|
8 st
|
Kategori: Muffins

Det här är lätta, fluffiga och nötiga mandelmuffins med en ljuvlig doft av vallmo. Dessa muffins är proteinrika utan att vara det minsta tråkiga och baserade på Barebells Milkshake.

Linn Wahlström

Jag heter Linn och bor i ett underbart hus nära Malmö tillsammans med min lilla familj. Jag är uppvuxen i Linköping dit jag ofta å..

Ingredienser

2 st Ägg
1 dl Sötning
3 dl Mandelmjöl
2 dl Havregryn
1 tsk Bakpulver
1 krm Salt
1/2 dl Vallmofrön
1/2 dl Hackade mandlar
1/2 dl Kokosolja
1 dl Barebells Vanilj Milkshake

Gör så här

1
Vispa ihop ägg och sötning.
2
Blanda mandelmjöl, bakpulver, salt, vallmofrön och mandlar och vänd ner i smeten.
3
Rör ner kokosolja (smält eller mjuk) och milkshake.
4
Grädda 12 st stora muffins i ca 15 min i 175 grader.
5
Toppa dina mandelmuffins med Barebells White Chocolate Almond Proteinbar.