
Kladdkakemuffins
Enklare än såhär blir det nog inte! Vår smarriga bakmix kladdkaka kan även bli till små muffins, här toppade med extra protein från Barebells. Grädda endast en kort stund för extra kladdig konsistens!
Skippa Sockret
Martina eller som hon även kallas Skippa Sockret, är utbildad konditor och Hälso..
Ingredienser
130 g bakmix kladdkaka
1 dl valfri mjölk
2-3 msk kallt kaffe
1 msk neutral olja
1 dl valfri mjölk
2-3 msk kallt kaffe
1 msk neutral olja
Gör så här
1
Sätt ugnen på 150 grader.
2
Väg upp bakmixen och tillsätt resterande ingredienser och blanda runt med en slickepott eller liknande.
3
Fyll upp smeten i små muffinsformar.
4
Hacka upp proteinbaren i små bitar och lägg uppepå muffinsarna.
5
Baka av i ugnen cirka 3-5 minuter beroende på ugn. Ta ut dina muffins medans de fortfarande är kladdiga i mitten för bästa resultat.
6
För godast upplevelse - kyl ner dom innan servering, gärna till dagen efter. MUMS!