Så var det klart. Lagen till den andra upplagan av Tyngre Tango är nu spikade, och det är med viss muntration vi kan betrakta det frustande startfältet:

Amanda Frändén‌ & Alexander Elebro‌ – dubbla Games-deltagare och här titelförsvarare från i våras.

Helena Falk‌ & Simon Mäntylä‌ – massor av Games-rutin, och duktigt revanschsugna från senast.

Björk Odinsdottir‌ & Blaine McConnell‌ – en av våra allra bästa som tillsammans med sin livspartner bildar ett rutinerat proffsteam av yppersta världsklass. Såklart Games-erfaret.

Karin Dike‌ & David Borgstrand‌ – extremt hög kapacitet och alltid med maximal kämpainsats. Kan förvåna många, de är riktigt bra nu.

Camilla Salomonsson Hellman‌ och Numi Katrinarsson‌ – The Return of Camilla som teamar med den rutinerade gentlemannen med Isländska anor.  

Mikaela Norman‌ & David Shorunke‌ – det svenska motorundret slår sig ihop med det engelska fysikässet.

Sara Armanius‌ & Calvin Keyser-Allen‌ – extremt explosiv duo som alltid är farliga för vem som helst.

Hanna Moisander‌ & Oscar Andersson‌ – höpresterande och högmeriterade. Det här paret får aldrig soppatorsk. Framtiden inom Svensk CrossFit. 

Emma Rosengren‌ & Viktor Långsved‌ – intressant gruppering som kan gå hela vägen.

Andrea Berggren‌ & Jonas Olsson‌ – rutinerat och lågmält parat med superlovande kaxighet (som dessutom är Sveriges hårdast arbetande). 

Robert Stasinski‌ , cf-profil och även speaker på Tyngre Tango, säger:

*– Otroligt rolig tävling medsinnessjukt bra atleter!

‌* Och det är ju bara att hålla med. Detta är ett unikt tillfälle att se det bästa av vad Sverige kan visa upp. Se därför till att lösa din biljett/sv-SE/EUYYCYX4T41LT92/Shop/Products.aspx) redan idag (du köper den här/sv-SE/EUYYCYX4T41LT92/Shop/Products.aspx)). 

Mer info om tävlingen hittar du här.