Bakmix Kladdkaka

129 SEK

Äntligen kan även den mest talanglösa bagare få till de mest ljuvliga bakverk! Njut med gott samvete oavsett tillfälle.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100 g mix Per 100 g kladdkaka
    Energi 1015 kJ/240 kcal 970 kJ/230 kcal
    Fett 4,5 g 13 g
    varav mättat fett 1,8 g 1,7 g
    Kolhydrat 54 g 29 g
    varav sockerarter 1,4 g 2,7 g
    Protein 27 g 15 g
    Salt 0,7 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Sötningsmedel (erytritol), vetemjöl, Tyngre vassle varm choklad (vassleproteinkoncentrat (mjölk), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktas),
    Tyngre kasein vaniljdrömmar (mjölkproteinkoncentrat, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K)), vetegluten, kakao, heläggspulver, salt, arom.
    *Innehåller en fenylalaninkälla.
    Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

  • Innehåller mjölkprotein, gluten och laktos*.
    *Tyngre bakmix innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vår bakmix är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    500 g.

    Användning:
    1. Blanda 250 g (4,25 dl) kladdkakamix med 2 dl mjölk och 3 msk olja i en bunke och rör till en jämn smet.
    2. Smörj och mjöla en bakform (stor kaka ca 22 cm i diameter, små kakor ca 8 cm i diameter) eller klä formen med bakplåtspapper. Häll smeten i formen.
    3. Grädda mitt i ugnen i 150 grader Celsius i ca 15 min*. Kakan är klar när kanten har stelnat men den är fortfarande mjuk och kletig i mitten.
    *Tiden kan variera då alla ugnar gräddar olika
    Tips!
    För bästa resultat låt kakan svalna i rumstemperatur eller kylskåp ca 30 min så den hinner sätta sig och bli lagom kladdig.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Bakmix Kladdkaka

Vi är nog många som blir gröna av avund när vi betraktar Instagrams alla stjärnbagare. Och visst låter det otroligt härligt att få till skapelser som får det att vattnas i munnen, och samtidigt är nyttiga? Men hur går det till? För dig som tycker att de ”enkla” recepten dessa bagare bjuder på är rena grekiskan kan vi nu äntligen presentera lösningen: En bakmix som ger en magisk och nyttig kladdkaka, varje gång!

En rik chokladsmak, utan att bli sliskig. En kladdig konsistens, men utan att förvandlas till en smet. Eftersom vi gjort oss kända för just kladdkaka ville vi inte lämna något åt slumpen!

Några proffstips: Känner du dig riktigt hardcore går det att göra vår Bakmix Kladdkaka utan olja (men den blir klart sämre), och känner du dig som en riktig gourmet kan du istället byta oljan mot smör och få smörsmaken och dessutom lite extra sälta. Och för guds skull: Se till att inte ta en för stor form, då tappar du den kladdiga kvaliteten som är picken över i.

Om Tyngre

Tyngre har inte bara en Tyngre Butik utan har också artiklar, videos, podcast – allt du behöver för att inspireras att ta din träning till nästa nivå.