Bakmix Kladdkaka

500g

129 SEK

129 SEK

1

Läs 16 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Äntligen kan även den mest talanglösa bagare få till de mest ljuvliga bakverk! Njut med gott samvete oavsett tillfälle.


Vi är nog många som blir gröna av avund när vi betraktar Instagrams alla stjärnbagare. Och visst låter det otroligt härligt att få till skapelser som får det att vattnas i munnen, och samtidigt är nyttiga? Men hur går det till? För dig som tycker att de ”enkla” recepten dessa bagare bjuder på är rena grekiskan kan vi nu äntligen presentera lösningen: En bakmix som ger en magisk och nyttig kladdkaka, varje gång!

En rik chokladsmak, utan att bli sliskig. En kladdig konsistens, men utan att förvandlas till en smet. Eftersom vi gjort oss kända för just kladdkaka ville vi inte lämna något åt slumpen!

Några proffstips: Känner du dig riktigt hardcore går det att göra vår Bakmix Kladdkaka utan olja (men den blir klart sämre), och känner du dig som en riktig gourmet kan du istället byta oljan mot smör och få smörsmaken och dessutom lite extra sälta. Och för guds skull: Se till att inte ta en för stor form, då tappar du den kladdiga kvaliteten som är picken över i.

NäringsvärdePer 100g MixPer 100g Kladdkaka
Energi1015 kJ/240 kcal970 kJ/230 kcal
Fett4,5 g13 g
varav mättat fett1,8 g1,7 g
Kolhydrat54 g29 g
varav sockerarter1,4 g2,7 g
Protein27 g15 g
Salt0,7 g0,4 g
Fiber7,8 g5,85 g

Ingredienser

Sötningsmedel (erytritol), vetemjöl, Tyngre VASSLE varm choklad (VASSLEPROTEINkoncentrat (MJÖLK), emulgeringsmedel (solroslecitin), kakao, aromer, salt, sötningsmedel (aspartam*), förtjockningsmedel (cellulosagummi), laktasenzym), Tyngre KASEIN vaniljdrömmar (mjölkproteinkoncentrat, aromer, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym), VETEGLUTEN, kakao, HELÄGGSpulver, salt, arom. *Innehåller en fenylalaninkälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Innehåll: 500 g. Användning: 1. Blanda 250 g (4,25 dl) kladdkakamix med 2 dl mjölk och 3 msk olja i en bunke och rör till en jämn smet. 2. Smörj och mjöla en bakform (stor kaka ca 22 cm i diameter, små kakor ca 8 cm i diameter) eller klä formen med bakplåtspapper. Häll smeten i formen. 3. Grädda mitt i ugnen i 150 grader Celsius i ca 15 min*. Kakan är klar när kanten har stelnat men den är fortfarande mjuk och kletig i mitten. *Tiden kan variera då alla ugnar gräddar olika Tips! För bästa resultat låt kakan svalna i rumstemperatur eller kylskåp ca 30 min så den hinner sätta sig och bli lagom kladdig. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: Mjölk, Spannmål som innehåller gluten, Ägg


Recept idéer

Proteinrikt chokladströssel

Frida Benjaminsson

Proteinrik choklad- och bananglass

Karin Axelsson

Proteinglass mango- och kokos

Skippa Sockret

Proteinrik snickersglass på pinne

Anna Jonasson

Proteinrik cheesecakeglass

Skippa Sockret

Overnight oats halloncheesecake

Skippa Sockret

Somrig och proteinrik smoothiebowl

Solsidann29

Proteinrika dubai chokladbollar

eatandglowjonna

Proteinrik jordgubbsglass på 2 minuter

The Well Factory

Proteinrik päronglass med mintchokladsås

Skippa Sockret

Kaseinfluff rocky road

Frida Benjaminsson

Proteinrikt och lyxigt chokladkaffe

eatandglowjonna

Proteinrik vanilj- och citronglass

Frida Benjaminsson

Proteinglass rocky road

Frida Benjaminsson

Proteinrika rocky road tryfflar

Frida Benjaminsson

Overnight oats med banan- och jordnötssmör

Karin Axelsson

Proteinrik påsktårta med citronkräm

Anna Jonasson

Overnight oats chokladboll

Karin Axelsson

Proteinrik päronsplitt

Anna Jonasson

Overnight oats med banan- och gräddkola

eatandglowjonna

Proteinrika cookie dough-bollar

Njutavbramat

Proteinrik mannagrynsgröt med nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrik smoothiebowl med banan, mango- och drakfrukt

Memysmoothiesandlife

Proteinrika chokladflingor

Frida Benjaminsson

Proteinglass med banan- och choklad

Skippa Sockret

Proteinrik rosa piggelinbowl

Memysmoothiesandlife

Proteinbollar med nougatpralin

Frida Benjaminsson

Proteinrika äppelmuffins

Karin Axelsson

Proteinglass med hallon- och vanilj

Skippa Sockret

Proteinrik jordgubbskaka med frosting

Njutavbramat

Proteinrik och krämig chokladglass

Skippa Sockret

Proteinrika cookies med gräddkola

Frida Benjaminsson

Overnight oats med chiafrön- och blåbär

Karin Axelsson


Senaste artiklarna

Flickor och idrottande under puberteten

Flickors kroppar förändras tidigt men får inte samma fysiska skjuts som pojkars under puberteten. Den här artikeln förklarar varför det är avgörande att förstå biologisk mognad och varför styrketräning tidigt kan göra stor skillnad för både prestation och skadeprevention.

6 maj 2025

Louie Simmons – Styrkelyftaren

Louie Simmons var mycket, men den här texten är en sammanfattning av hans styrkelyftande från början till slut, av Josef Eriksson.

Josef Eriksson

31 mars 2025

Spring för Livet, nu på tyngre.se

Spring för Livet är löparpodden som drivs av Majken Skärvad och Olivia Lindh. Här följer en intervju med värdarna!

Viktor Söder

14 mars 2025

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla?

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla? Jacob Gudiol reder här ut denna viktiga fråga!

Jacob Gudiol

11 feb. 2025

Prestigelös löpning

Det har gått mode i att springa. Det känns som att det gör det med jämna mellanrum, att det liksom blir trendigt med löpartights och Göteborgsvarvet så där var femte år ungefär.

Sofie Möller

4 feb. 2025