Chokladtäckta proteinbars med crunch

Smarriga chokladtäckta bars med extra crunch i form av havrefras, ja du hörde rätt! Perfekt att göra en laddning som du kan ha i kylen när du får oväntat fikabesök eller blir sugen på något gott!

Skippa Sockret

Tidsåtgång

30 min

Ingredienser

1 Portion

  • 12 st dadlar

  • 1 dl kasein chokladboll

  • 2 dl havrefras

  • 2 msk kaffe/ valfri vätska

  • 100 g mörk sockerfri choklad

  • 1 nypa salt

Gör så här


Utvalda produkter

Liknande recept
Proteinrik blåbärsgröt

Julia Samuelsson

Proteinrika kaffe- och chokladbollar

Skippa Sockret

Kall chokladgröt

Julia Samuelsson

Proteinrik och ugnsbakad gröt

Julia Samuelsson

French toast med saffran och hallon

eatandglowjonna

Proteinrika bananpannkakor

Julia Samuelsson

Proteinrik chokladgröt

Julia Samuelsson

Proteinrika kesoplättar med vanilj

Julia Samuelsson

Overnight oats med kanel, cashewnötter och blåbär

eatandglowjonna

Proteinrik blåbärspaj med vaniljkasein

Julia Samuelsson

Proteinrik chokladglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik fudge med nougatpralin

Frida Benjaminsson

Overnight oats med blåbär och citron

eatandglowjonna

Overnight oats morotskaka

eatandglowjonna

Proteinrik mango- och spenatsmoothie

eatandglowjonna

Proteinbars med smak av morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik vaniljgröt

Solsidann29

Proteinrika choklad- och jordnötsbollar

Skippa Sockret

Proteinrik semmelgröt

Skippa Sockret

Proteinrika praliner med nougat

Skippa Sockret

Proteinrika och snabba chokladbollar

Frida Benjaminsson

Fattiga riddare med smak av semla

eatandglowjonna

Overnight oats med choklad och päron

Julia Samuelsson

Rulltårta med nougatfyllning

Proteinrika rice krispies bars

Sandra Gröndahl

Overnight oats med hallon och choklad

eatandglowjonna

Bananfudge med kokos

Frida Benjaminsson

Overnight oats snickers

eatandglowjonna

Cookie dough smet

Frida Benjaminsson

Overnight oats med smak av semla

Nike Hansson

Proteingröt med kardemumma och banan

Solsidann29

Overnight oats semla edition

eatandglowjonna

Kladdkaka med hasselnöt

Sandra Gröndahl