Kasein Gräddkola

750g

279 SEK

237 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 279 SEK

1

Läs 32 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Vi har experimenterat länge för att hitta den ultimata kolasmaken, och nu är vi äntligen i mål! Vår Gräddkola tar dig tillbaka till svunna tider då man fortfarande kokade ihop sina egna kolor med ljuvliga undertoner av både grädde och smör!


Utmaningen när man ska ta fram en riktigt bra smak är att den ska leverera en smakexplosion redan från första kontakten med tungan, utan att bli övermäktig i längden. Och med Kasein Gräddkola tycker vi verkligen att vi har lyckats!

När du smakar på Kasein Gräddkola kommer du känna en ljuvligt söt kola, med undertoner av både smör och grädde – men samtidigt blir den inte sliskig eller kvalmig i längden. Den här gräddkolan är något utöver det vanliga: Gillar du kola vågar vi lova att du kommer att älska den här!

Gräddkolan finns naturligtvis som vassle också!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1482 kJ/354 kcal519 kJ/124 kcal
Fett1,6 g0,6 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat10 g3,5 g
varav sockerarter8,1 g2,9 g
Protein75 g26 g
Salt1,0 g0,36 g

Ingredienser

MJÖLKPROTEINKONCENTRAT (80% micellärt KASEIN och 20% VASSLEPROTEIN), aromer, färgämne (sockerkulör), salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), förtjockningsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrika pepparkaksbollar

Sandra Gröndahl

Proteinkladdkaka med nougat

Frida Benjaminsson

Mjölkchokladkladdkaka i mugg

Anna Jonasson

Proteinrika saffransplättar

Julia Samuelsson

Proteinrika- och glutenfria chocolate chip cookies

Njutavbramat

Proteinrikt choklad- och bananbröd

Johanna Markerius

Hemmagjort wrapbröd

Frida Benjaminsson

Proteinglass med mango- och mandel

Anna Jonasson

Proteinrik sockerkaka med frosting

Njutavbramat

Proteinrik rabarberpaj med citrontäcke

Frida Benjaminsson

Proteinrik chocolate chip cookie glass

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik kaffedröm

Frida Benjaminsson

Proteinrik ugnspannkaka med saffran

Nike Hansson

Proteinrik french toast

eatandglowjonna

Proteinrika jordgubbspannkakor

Frida Hultin

Pumpkin spice proteinbollar

Solsidann29

Proteinrika biscoffbollar

Solsidann29

Proteinrika cornflakestoppar

Frida Hultin

Proteinpannkakor med smak av morotskaka

eatandglowjonna

Proteinrik morotskaka med limefrosting

Beatrice Alderin

Proteinrika chokladbollsklubbor

Njutavbramat

Sockerfri kanelbullerulltårta

Nike Hansson

Proteinrik kanelbullerulltårta

Frida Benjaminsson

Proteinrik kanelbullegranola

eatandglowjonna

Enkel äppelpaj med vaniljvisp

Njutavbramat

Proteinrik och snabb kladdkaka

Njutavbramat

Proteinrik microkladdkaka

Njutavbramat

Proteinrik ostkaka på zucchini

Njutavbramat

Overnight oats morotskaka

eatandglowjonna

Smoothiebowl med banan- och mango

Skippa Sockret

Baked oats med kärleksmums

Proteinrik tiramisuglass

Frida Benjaminsson


Senaste artiklarna

Tips och trix på gymmet – Axelsmärta

I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!

Daniel Andréasson

10 okt. 2024

10 år!

Redaktören minns det som igår. Här är bakgrunden till Tyngre!

Alex Danielsson

16 sep. 2024

Mer viktökning som ung än som medelålders

Mycket talar för att vår förmåga att hålla vikten inte försämras av vår ålder. Det kan faktiskt vara precis tvärtom.

Jacob Gudiol

23 aug. 2024

Vikten av en funktionell fysik

Träna för att kunna säga JA till livet idag och imorgon.

Alex Danielsson

18 aug. 2024

40 år i gymmet – det här har jag lärt mig

Redaktören listar sina erfarenheter om vad som verkligen betyder nåt är det kommer till gymträning.

Alex Danielsson

10 aug. 2024