Vassle Gräddkola 900 g

179 SEK

Vi har experimenterat länge för att hitta den ultimata kolasmaken, och nu är vi äntligen i mål! Vår Gräddkola tar dig tillbaka till svunna tider då man fortfarande kokade ihop sina egna kolor med ljuvliga undertoner av både grädde och smör – och med en len sötma som smeker gommen. En fröjd för smaklökarna!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1626 kJ/389 kcal 589 kJ/136 kcal
    Fett 6,8 g 2,4 g
    varav mättat fett 4,4 g 1,5 g
    Kolhydrat 10 g 3,6 g
    varav sockerarter 8,3 g 2,9 g
    Protein 72 g 25 g
    Salt 1,2 g 0,42 g

    Ingredienser:
    Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), arom, färgämne (sockerkulör), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    900g, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion).

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Vassle Gräddkola 900 g

Utmaningen när man ska ta fram en riktigt bra smak är att den ska leverera en smakexplosion redan från första kontakten med tungan, utan att bli övermäktig i längden. Och här tycker vi verkligen att vi har lyckats!

När du smakar på gräddkolan kommer du känna en ljuvligt söt kola, med undertoner av både smör och grädde – men samtidigt blir den inte sliskig eller kvalmig i längden. Den här gräddkolan är något utöver det vanliga: Gillar du kola vågar vi lova att du kommer att älska den här!

Gräddkolan finns naturligtvis som kasein också!

Vad är vassle?

Vassle (whey, på engelska) utgör tillsammans med kasein de huvudsakliga proteinerna i mjölk. Vassle framställs som en biprodukt i samband med osttillverkning, vilken sedan filtreras på kvarvarande kolhydrater, mineraler och fetter tills produkten når rätt proteinkoncentration. Vassleprotein är en utmärkt proteinkälla för att optimera återhämtning och muskeluppbyggnad efter träning. Det är lättlösligt och snabbt för kroppen att ta upp.