Utmaningen när man ska ta fram en riktigt bra smak är att den ska leverera en smakexplosion redan från första kontakten med tungan, utan att bli övermäktig i längden. Och med Kasein Gräddkola tycker vi verkligen att vi har lyckats!
När du smakar på gräddkolan kommer du känna en ljuvligt söt kola, med undertoner av både smör och grädde – men samtidigt blir den inte sliskig eller kvalmig i längden. Den här gräddkolan är något utöver det vanliga: Gillar du kola vågar vi lova att du kommer att älska den här!
Gräddkolan finns naturligtvis som vassle också!
Näringsvärde |
Per 100g |
Per portion, 35g |
Energi |
1482 kJ/354 kcal |
519 kJ/124 kcal |
Fett |
1,6 g |
0,6 g |
varav mättat fett |
0,8 g |
0,3 g |
Kolhydrat |
10 g |
3,5 g |
varav sockerarter |
8,1 g |
2,9 g |
Protein |
75 g |
26 g |
Salt |
1 g |
0,36 g |
Ingredienser:
Mjölkproteinkoncentrat (80 % micellärt kasein och 20 % vassleprotein), aromer, färgämne (sockerkulör), salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), förtjockningsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåller mjölkprotein och laktos*.
Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Innehåll:
750 g. 1 dl = 35 g (en portion). Skopa medföljer inte, men marknadens smartaste decilitermått hittar du här!
Användning:
Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk.
Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur.
Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se