Kasein Vaniljdrömmar

229 SEK

I sanning drömlik. Harmonisk sprödhet som närmast förvånar, nötig smörighet och en avvägd dos av vanilj.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1481 kJ/354 kcal 518 kJ/124 kcal
    Fett 1,2 g 0,4 g
    varav mättat fett 0,7 g 0,3 g
    Kolhydrat 6,7 g 2,3 g
    varav sockerarter 5,1 g 1,8 g
    Protein 79 g 28 g
    Salt 0,7 g 0,3 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleprotein (mjölk)), arom, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), färgämne (karotener), laktasenzym.
    *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

    Proteinpulver, innehåller sötningsmedel. Protein bidrar till att öka muskelmassan. Vi rekommenderar en varierad och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Kasein Vaniljdrömmar

Kasein Vaniljdrömmar är inte bara vanlig vanilj, det är en helt annan best. Naturligtvis har den en rik vaniljsmak, men den har också undertoner av kaka och en smörighet som du inte hittar i andra vaniljsmaker. Avnjutes lika bra på egen hand som i kombination med exempelvis frukt och bär.

Kasein Vaniljdrömmar är för dig som vill ha ett tillskott som upplevs som en efterrätt. Njut medans du får i dig mängder med protein vilket hjälper dig hålla en hälsosammare kost.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.