Vassle Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås

199 SEK

Ja.. Kladdkaka kan bli ännu godare än vad det redan är. Ni vet redan att ni vill ha den så sluta tveka och börja njuta!

I lager

Handla för ytterligare 271 SEK för att få fri frakt!
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1597 kJ/382 kcal 559 kJ/134 kcal
    Fett 7,1 g 2,5 g
    varav mättat fett 4,6 g 1,6 g
    Kolhydrat 8,2 g 2,9 g
    varav sockerarter 7,1 g 2,5 g
    Protein 70 g 25 g
    Salt 1,9 g 0,7 g

    Ingredienser:
    Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk) (innehåller emulgeringsmedel (sojalecitin)) kakao, arom, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein, soja (lecitin) och laktos*.
    *Tyngre vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer..

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Vassle Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås

Vassle Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås. Direkt så börjar det vattnas i munnen. Tyngres kladdkaka tog proteinpulver till nya smakmässiga höjder och har sedan lanseringen 2014 blivit en svensk klassiker i träningssammanhang.

Nu tar vi det till nästa nivå! “Hur kan man göra något så drömmigt som kladdkakan ännu godare?” frågar du kanske nu. Svaret är hedonism i dess renaste form: Man adderar jordnötssmör och kolasås. I rikliga mängder!

Klicka hem en Vassle Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås och upplev lycka på riktigt.

Missa inte att Barebells har ett alternativ för kladdkaksälskare på språng!

Vad är vassle?

Vassle (whey, på engelska) utgör tillsammans med kasein de huvudsakliga proteinerna i mjölk. Vassle framställs som en biprodukt i samband med osttillverkning, vilken sedan filtreras på kvarvarande kolhydrater, mineraler och fetter tills produkten når rätt proteinkoncentration. Vassleprotein är en utmärkt proteinkälla för att optimera återhämtning och muskeluppbyggnad efter träning. Det är lättlösligt och snabbt för kroppen att ta upp.