Några av nyheterna är:

Tango-event för kval till CrossFit-open
Jovisst, det är Open-tider när Tyngre Tango går den här gången. Och för att de tävlande inte ska behöva välja bort Open eller Tango kommer det första eventet i årets Tyngre Tango vara den faktiska Open-woden. Det gör att du därigenom kan se alla dessa världsatleter kvala till Open på riktigt!

Större prispengar
I år tävlar man om mer pengar än någonsin tidigare. 15 000:- får varje deltagare i det vinnande laget, 7 500:- får tvåorna och 2 500:- går till treorna.

Garanterad plats på Skandinaviens enda Sanctional
Segrarna på Tyngre Tango får en garanterad startplats på Skandinavien hittills enda CrossFit Sanctional, Norwegian Crossfit Championships, den 14-16 februari i Gol, Norge.

De tävlande är:

Amanda Frändén – Alexander Elebro
De regerande mästarna måste även denna gång nämnas bland favoriterna. Kan de vinna Tyngre Tango för fjärde gången?

Hanna Karlsson – Simon Mäntylä
De bor ihop och tränar ihop. Nu ska det Games-meriterade paret dessutom tävla ihop. Kompetenta och sammansvetsade; de utmanar definitivt.

Camilla Salomonsson-Hellman – Marcus Erixon
Sveriges bästa atlet på damsidan, som bland annat vann ett av sina heat på Games senast. Här tävlar hon i par med den norrländska glänsaren Marcus Erixon, som går från klarhet till klarhet. Sylvassa!

Mia Hesketh – Phil Hesketh
Nygifta, härliga och konkurrenskraftiga som få. Har dessutom tävlat tillsammans på Games tidigare, så vi räknar med att de är med där framme i toppen.

Karin Freyová – Adrian Mundwiler
Synnerligen intressant världspar. Ett slovakiskt powerpaket som blev 22:a på Games, parat med den glade turboatleten från Schweiz som är en av världens allra bästa! Att Adrian blev 8:a på Games behöver inte ens nämnas.

Gabriela Migala – Kristof Horvath
En av världens mest lovande unga tjejatleter, som bl a var trea på Games redan som 17-åring, här i par tillsammans med Ungerns bästa herratlet. Kan gå hur långt som helst.

Sara Armanius – David Borgstrand
Explosivt och positivt, de här två sitter aldrig stilla. Sara är alltid upphov till inspirerande gnistor, och David är en långtuffande tjurskalle med hjärtat längst fram. En personlig favorit.

(fler par kan tillkomma)

Lös biljett nu!
Som du förstår är denna tävling något riktigt unikt, och biljetterna är därför mycket populära. Se därför till att lösa din egen biljett bums!