Tjugoen dagar. Så länge har vi haft tyngre.se online när detta skrivs. Tre veckor är på många sätt en förbaskat kort tid. Men det är i vissa avseenden samtidigt en ofantlig tidsrymd. 

Jag och Andreas visste med hela våra väsen att detta skulle kunna bli en rätt bra webbportal. Vi satt med en klar idé över vad vi ville göra, och även hur den skulle sättas samman. Vi hade på känn att ganska många skulle finna det vi gör intressant, och rentav nödvändigt. Vi hoppades samtidigt att många av de relationer vi skapat med företag, med branchprofiler och – inte fan jävla minst –med dig som läser och lyssnar på vårt harvande under veckorna, skulle fortsätta vara fruktbara och levande. Men vi hade ingen aning.

Aldrig har vi varit i närheten av så mycket uppskattning, positiv feedback hejarop och rent av äkta kärlek som vad under dessa 21 dagar kommit vår väg. Aldrig! Aldrig kunde vi i våra vildaste fantasier ens drömma om att få ett sådant gensvar på våra artiklar, våra krönikor, våra tävlingsrapporter, filmer och podcast eller annan form av innehåll som kan ha publicerats hittills. Och detsamma gäller såklart även våra produkter. Denna lilla krönika är ovanligt knepig att skriva rent tekniskt eftersom jag samtidigt tvingas nypa mig själv i ena armen.

Dina besök här, ditt läsande, ditt tittande och just ditt lyssnande är precis det bränsle vi behöver för att orka kavla upp ärmarna ännu ett par varv.

Dubbelt upp – från och med nästa vecka.

Vi har därför bestämt oss för att växla upp redan nu– från och med nästa vecka kommer vi att publicera två podcast-avsnitt i veckan: måndagar och torsdagar. Fortsatt gratis, naturligtvis, och fortsatt tillgängligt på alla digitala plattformar – från oss till dig.‌

Vi är, som du förstår, förstärkta i vår tro på att tyngre.se har en naturlig plats hos dig som på ett eller annat sätt gillar styrketräning och bra kosthållning. Vi kommer därför fortsätta att spänna bågen allt vi kan.

Tack för ditt stöd!

I dina växande musklers tjänst!

 

Alex

PS! Hör gärna av dig på [email protected] om vad du gillar och vad du vill se & läsa mer om!


REDAKTÖREN LISTAR‌
Veckans roligaste
**

  1. Arm-i-arm-med-sin-broder‌**
    Att få göra ett omvälvande äventyr med sin bästa vän…

2. Sundsvall överlägset‌
Veckans roadtrip till Lars, Joe, Olof , Anders och gänget värmde!

3. Online-publicering äger‌
Att få en idé och ha den live 20 minuter senare…

4. Video-skillzen växer‌
Övning ger färdighet.

5. Sajten allt bättre‌
Du kommer snart se det tydligt…