Kasein Blåbärsmuffins

18.99 

Drickbara muffins är gott i sig, men när man adderar blåbär skapas perfektion!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1444 kJ/345 kcal 505 kJ/121 kcal
    Fett 1,9 g 0,7 g
    varav mättat fett 0,9 g 0,3 g
    Kolhydrat 6,4 g 2,2 g
    varav sockerarter 3,7 g 1,3 g
    Protein 75 g 26 g
    Salt 0,8 g 0,3 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein, mjölk, arom, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*), blåbärspulver, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    750 g, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer ej.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Blåbärsmuffins

Kasein Blåbärsmuffins blev direkt en succé efter att vi lanserat den i dagligvaruhandeln. Vi tar därför in den i vår webbshop under en begränsad tid. Passa på att testa en av våra mest efterfrågade produkter medans du fortfarande har chansen!

Varför inte bjuda på en shake istället för muffins till fikat? Det var det som spådde idén för ett Kasein Blåbärsmuffins. Genom att kombinera den mjuka och lena konsistensen av Kaseinprotein med smaken av blåbärsmuffins så får du helt enkelt ett vinnande koncept.

Vad mer kan du önska dig? Ett Kaseinprotein som hjälper dig bygga, samtidigt som det smakar himmelskt. Det är bara att klicka hem och börja njuta!

Att fika ska enligt oss vara hälsosamt, enkelt och roligt. Att då ta en shake med Kasein Blåbärsmuffins är självklart ett bra val men annars kan ni ta en titt på Barebells guide för hur ni kan göra egna muffins hemma med Kaseinprotein som grund.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.