Kasein Kladdkaka 750 g

179 SEK

Sveriges favoritprotein sedan 2014: Kasein Kladdkaka är nästan för bra för att vara sant! Tänk dig en delikat krämig kladdkaka som du kan ha till allt – pudding, gröt, bakning – men där protein har ersatt socker. Dina smaklökar, och dina muskler, kommer att tacka dig!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1448 kJ/346 kcal 507 kJ/121 kcal
    Fett 2,1 g 0,7 g
    varav mättat fett 1,3 g 0,4 g
    Kolhydrat 5,5 g 2,3 g
    varav sockerarter 5,5 g 1,9 g
    Protein 73 g 26 g
    Salt 1,1 g 0,4 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat (ca 80% micellärt kasein och 20% vassleprotein (mjölk)), kakao, arom, salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym.
    *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåll:
    750 g, vilket motsvarar ca 22 portioner. Skopa medföljer inte.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Kasein Kladdkaka 750 g

Kasein Kladdkaka från Tyngre, vår favorit och bästsäljare! Slog ner som en bomb när den lanserades 2014. Det är svårt att hitta ett godare chokladprotein än så här –  en nutida klassiker!

Steg för steg kommer vi framöver att byta burkar mot påsar i så stor utsträckning som möjligt. Anledningen är naturligtvis till stor del att spara på planeten, men även att spara plats i våra kunders skåp, hyllor och lådor. Som en ytterligare bonus blir paketen mindre och smidigare att hantera.

Eftersom varken du eller jag kan få nog av den söta och krämiga kladdkakan så har vi vidareutvecklat användningsområden för Kasein Kladdkaka. Ta en titt i vår Recept-flik på sidan så hittar ni mängder med roliga, hälsosamma och proteinrika bakverk ni kan göra med Kasein Kladdkaka som grund!

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.