Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås

229 SEK

Ja.. Kladdkaka kan bli ännu godare än vad det redan är. Ni vet redan att ni vill ha den så sluta tveka och börja njuta!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1449 kJ/346 kcal 507 kJ/121 kcal
    Fett 2,1 g 0,7 g
    varav mättat fett 1,1 g 0,4 g
    Kolhydrat 7,5 g 2,6 g
    varav sockerarter 6,3 g 2,2 g
    Protein 73 g 26 g
    Salt 2,0 g 0,7 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), kakao, arom, salt, förtjockningsmedel (cellulosagummi), emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer..

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås

Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås. Direkt så börjar det vattnas i munnen. Tyngres kladdkaka tog proteinpulver till nya smakmässiga höjder och har sedan lanseringen 2014 blivit en svensk klassiker i träningssammanhang.

Nu tar vi det till nästa nivå! “Hur kan man göra något så drömmigt som kladdkakan ännu godare?” frågar du kanske nu. Svaret är hedonism i dess renaste form: Man adderar jordnötssmör och kolasås. I rikliga mängder!

Klicka hem en Kasein Kladdkaka med jordnötssmör och kolasås och upplev lycka på riktigt.

Missa inte att Barebells har ett alternativ för kladdkaksälskare på språng!

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.