Proteinrik kanelbullerulltårta
Frida Benjaminsson
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
900g
279 SEK
237 SEK
Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 279 SEK
Vassle Kanelbulle
Läs 57 omdömen
Beskrivning
Smörigt brödig, kontextuell och med en balanserad smak av kanel.
Vassle Kanelbulle från Tyngre är en av våra bästsäljare, men det är ju inte så konstigt egentligen, för vad är bättre än en kanelbulle och ett stort glas mjölk? Det var precis det vi tänkte när vi tog fram Vassle Kanelbulle, alltså att du ska kunna njuta av kanelbullen samtidigt som du får i dig hela 27 gram protein per servering. Blanda lätt proteinpulvret med vatten (eller mjölk för maximal smak), skaka och bara njut!
Vi har lagt till Recept på sidan där ni kan hitta flera olika bakverk som ni kan göra med Vassle Kanelbulle som grund!
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1617 kJ/386 kcal | 566 kJ/135 kcal |
Fett | 7,0 g | 2,5 g |
varav mättat fett | 4,5 g | 1,6 g |
Kolhydrat | 7,0 g | 2,5 g |
varav sockerarter | 5,2 g | 1,8 g |
Protein | 74 g | 26 g |
Salt | 0,90 g | 0,3 g |
Ingredienser
Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat VASSLEPROTEIN (MJÖLK) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), kanel, arom, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), salt, laktas. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller mjölkprotein och laktos*. *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Recept idéer