Kampanj

Kasein Äppelpaj med vaniljsås

229 SEK 199 SEK

Ljuvliga toner av äppelpaj med en rejäl klick vaniljsås!

I lager

Handla för ytterligare 301 SEK för att få fri frakt!
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1483 kJ/355 kcal 519 kJ/124 kcal
    Fett 1,6 g 0,6 g
    varav mättat fett 1 g 0,4 g
    Kolhydrat 5,3 g 1,9 g
    varav sockerarter 3,6 g 1,3 g
    Protein 79 g 28 g
    Salt 0,3 g 0,1 g

    Ingredienser:
    Mjölkproteinkoncentrat bestående av ca 80 % micellärt kasein och ca 20 % vassleprotein (mjölk), arom, kanel, förtjockningsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), vaniljpulver, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktosenzym.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Kasein Äppelpaj med vaniljsås

Kasein Äppelpaj med vaniljsås. Ni hör ju, kan det bli bättre eller, nej det kan det inte. Känns den lena smaken av vanilj i kombination av det syrliga äpplet medans dina muskler växer. Ett Tyngre kosttillskott helt enkelt.

Glöm inte att kika in våra Recept på hemsidan där ni enkelt kan höra enkla, roliga, hälsosamma bakverk med Kasein Äppelpaj med vaniljsås som grund.

Kasein Äppelpaj med vaniljsås finns också som Vassle om man är ute efter extra snabb upptagningsförmåga.

Varför ska jag äta kasein?

Kasein framställs oftast i samband tillverkning av smör. Det har större proteinmolekyler än vassle, vilket gör att kasein tar lite längre tid för kroppen att bryta ned. Upptaget i kroppen blir därför aningen långsammare och frisättningen av aminosyror i blodet sker därmed under en längre period. Proteinmolekylerna i kasein är heller inte lösliga i vatten på samma sätt som för vassle. Därför ger kasein en lite mjöligare och därmed tjockare konsistens vid tillredning. Kasein passar därför utmärkt till gröten eller att äta som kaseinfluff.