Vassle Kladdkaka 900 g

179 SEK

Sveriges favoritprotein sedan 2014: Än i dag förbluffas vi över hur god denna kungen av bakverk är i flytande form! Tyngres Kladdkaka är en klassiker av en anledning!

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1605 kJ/384 kcal 562 kJ/134 kcal
    Fett 7,2 g 2,5 g
    varav mättat fett 4,6 g 1,6 g
    Kolhydrat 8,3 g 2,9 g
    varav sockerarter 5,0 g 1,7 g
    Protein 71 g 25 g
    Salt 1,0 g 0,3 g

    Ingredienser:
    Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (mjölk) (innehåller emulgeringsmedel (solroslecitin)), kakao, arom, salt, sötningsmedel (aspartam*), laktasenzym.
    *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    900 g, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte.

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Vassle Kladdkaka 900 g

Vassle Kladdkaka 900 g från Tyngre, vår favorit och bästsäljare! Slog ner som en bomb när den lanserades 2014. Det är svårt att hitta ett godare chokladprotein än så här –  en nutida klassiker!

Eftersom varken du eller jag kan få nog av den söta och krämiga kladdkakan så har vi vidareutvecklat användningsområden för Vassle Kladdkaka. Ta en titt i vår Recept-flik på sidan så hittar ni mängder med roliga, hälsosamma och proteinrika bakverk ni kan göra med Vassle Kladdkaka som grund!

Steg för steg kommer vi framöver att byta burkar mot påsar i så stor utsträckning som möjligt. Anledningen är naturligtvis till stor del att spara på planeten, men även att spara plats i våra kunders skåp, hyllor och lådor. Som en ytterligare bonus blir paketen mindre och smidigare att hantera.

Vad är vassle?

Vassle (whey, på engelska) utgör tillsammans med kasein de huvudsakliga proteinerna i mjölk. Vassle framställs som en biprodukt i samband med osttillverkning, vilken sedan filtreras på kvarvarande kolhydrater, mineraler och fetter tills produkten når rätt proteinkoncentration. Vassleprotein är en utmärkt proteinkälla för att optimera återhämtning och muskeluppbyggnad efter träning. Det är lättlösligt och snabbt för kroppen att ta upp.