Chokladdoppade pepparkaksbollar

Chokladdoppade pepparkaksbollar, perfekta till adventsfikat eller julbordet!

Skippa Sockret

Tidsåtgång

45 min

Ingredienser

1 Portion

  • 100 g smör

  • 4 dl havregryn

  • 2 dl kasein pepparkaka alt. kanelbulle

  • 2 st pepparkakor utan tillsatt socker

  • 1 tsk pepparkakskrydda eller efter smak

  • 1 dl vatten

Topping

  • 100 g sockerfri choklad (mörk eller ljus)

  • 1 valfri mängd smulade pepparkakor utan tillsatt socker

Gör så här


Utvalda produkter

Liknande recept
Fudge med mint

eatandglowjonna

Chokladbollsgranar

Frida Benjaminsson

Lussekatter

Sandra Svensson

Juligt knäckebröd

Frida Benjaminsson

Saffransostkaka

Julia Samuelsson

Mjuk pepparkaka med kolafrosting

Sandra Gröndahl

Rulltårta med saffran och hallon

Nike Hansson

Chokladdoppade pepparkaksbollar

Skippa Sockret

Overnight oats pepparkaka

eatandglowjonna

Pepparkaksbollar

Johanna Markerius

Pepparkaksscones

Camilla Johansson

Pepparkaksbiskvier

Skippa Sockret

Sandwichglass med smak av choklad- och pepparkaka

Skippa Sockret

Knäckflarn med saffran och karamell

Olivia Johansson

Kokostoppar med saffran och vit choklad

Skippa Sockret

Proteinrika pepparkakor

Skippa Sockret

Proteinmuffins med saffran- och vit choklad

Sanna Backman

Pepparkakskladdkaka

Wiktoria Ahlin

Proteinrika biskvier med kolagömma

Olivia Johansson

Proteinrika bountys med smak av pepparkaka

Skippa Sockret

Proteinrika pepparkakor

Skippa Sockret