Vassle V2 Blåbär

900g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 64 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

SampeV2 släpper äntligen sitt eget proteinpulver! Vassle V2 Blåbär med samma toppkvalitet som man förväntar sig från alla tyngres produkter, men med Sampes egen touch. Vassle V2 med ljuvlig blåbärssmak är här!


SampeV2 har på kort tid blivit en av våra största och mest uppskattade träningsprofiler. Nu släpper han äntligen sitt eget proteinpulver: Vassle V2 Blåbär! Precis som tyngre har Sampe alltid velat stå för kvalitet, och därför håller hans eget proteinpulver också exakt samma höga kvalitet som tyngres övriga sortiment. Till det har Sampe lagt sin egen touch för att få pulvret att smaka precis som han vill, och resultatet är en alldeles förträfflig blåbärssmak!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1629 kJ/389 kcal570 kJ/136 kcal
Fett7,0 g2,5 g
varav mättat fett4,1 g1,4 g
Kolhydrat8,2 g2,9 g
varav sockerarter4,2 g1,5 g
Protein74 g26 g
Salt0,61 g0,21 g

Ingredienser

95% VASSLEproteinkoncentrat (från MJÖLK, emulgeringsmedel (solroslecitin)), aromer, färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 
1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Saftig och proteinrik vaniljostkaka

Anna Jonasson

Proteinrik rabarberpaj utan tillsatt socker

eatandglowjonna

Smoothiebowl med jordgubb- och banan

Skippa Sockret

Chokladkaka fylld med chocolate chip cookie dough

Sandra Gröndahl

Proteinrik chokladsås

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik jordgubbskaffe

eatandglowjonna

Proteinglass med smak av kladdkaka

Nike Hansson

Proteinrik cheesecakeglass

Frida Benjaminsson

Vaniljgröt med extra protein

Frida Benjaminsson

Proteinrik kaffeglass gjord på keso

Anna Jonasson

Proteinrik knäck med vaniljsmak

Frida Benjaminsson

Proteinrik citronglass

eatandglowjonna

Proteinrika moccabollar

Anna Jonasson

Proteinglass banana dream

eatandglowjonna

Proteinrik nougat- och chokladdryck

Frida Benjaminsson

Proteinrik och saftig morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladpannacotta

Johanna Markerius

Proteinrika chokladbollar med nougat

Johanna Markerius

Proteinrika saffransdonuts

Johanna Markerius

Proteinrik blåbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranspannacotta

Johanna Markerius

Proteinrik kanelbullegröt med mandelkräm

Anna Jonasson

Proteinrik kaffe- och chokladsmoothie

Skippa Sockret

Proteinrik chokladmousse med avokado

Frida Benjaminsson

Proteinrik och enkel vaniljpannkaka

Julia Samuelsson

Krämig och proteinrik cappuccino

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och spenatsmoothie

eatandglowjonna

Proteinbars med smak av morotskaka

Frida Benjaminsson

Proteinrika praliner med nougat

Skippa Sockret

Proteinrik cappuccino

Frida Benjaminsson

Proteinrik brownie med riven choklad

Johanna Markerius

Citronrutor med syrlig frosting

Johanna Markerius


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021