Vassle V2 Blåbär

900g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 66 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

SampeV2 släpper äntligen sitt eget proteinpulver! Vassle V2 Blåbär med samma toppkvalitet som man förväntar sig från alla tyngres produkter, men med Sampes egen touch. Vassle V2 med ljuvlig blåbärssmak är här!


SampeV2 har på kort tid blivit en av våra största och mest uppskattade träningsprofiler. Nu släpper han äntligen sitt eget proteinpulver: Vassle V2 Blåbär! Precis som tyngre har Sampe alltid velat stå för kvalitet, och därför håller hans eget proteinpulver också exakt samma höga kvalitet som tyngres övriga sortiment. Till det har Sampe lagt sin egen touch för att få pulvret att smaka precis som han vill, och resultatet är en alldeles förträfflig blåbärssmak!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1629 kJ/389 kcal570 kJ/136 kcal
Fett7,0 g2,5 g
varav mättat fett4,1 g1,4 g
Kolhydrat8,2 g2,9 g
varav sockerarter4,2 g1,5 g
Protein74 g26 g
Salt0,61 g0,21 g

Ingredienser

95% VASSLEproteinkoncentrat (från MJÖLK, emulgeringsmedel (solroslecitin)), aromer, färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 900 gram, vilket motsvarar ca 26 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: 
1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver (en portion). Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrika vaniljscones

Johanna Markerius

Proteinrik ris á la malta

Frida Benjaminsson

Proteinrik vanilj- och mandelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinglass med smak av nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrik semmelkladdkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik jordgubbsbakelse med grädde

Sandra Svensson

Proteinrik chokladmousse med hallon- och grädde

Sandra Svensson

Glutenfria proteincookies med salt karamell- och kaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik frozen cheesecake med vanilj

Frida Benjaminsson

Proteinrik citronpannacotta

Anna Jonasson

Proteinbar med kaffe- och gräddkola

Frida Benjaminsson

Proteinrika choklad- och dadelbollar

Solsidann29

Proteinrika nougatbollar

Frida Benjaminsson

Glutenfri proteinbrownie

Frida Benjaminsson

Vinterns godaste proteinkaffe

Frida Benjaminsson

Proteinrik saffranskladdkaka

Johanna Markerius

Proteinrikt grötbröd med saffran

Johanna Markerius

Proteinrika och glutenfria cookies

Frida Benjaminsson

Mjuk pepparkaka med vaniljfrosting

Njutavbramat

Proteinrik pepparkaksgranola

eatandglowjonna

Pepparkaksbollar doppade i choklad

Njutavbramat

Proteinrika och sockerfria skumtomtebollar

Frida Benjaminsson

Proteinrik och saftig banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinbars med karamell- och choklad

Njutavbramat

Proteinrik- och sockerfri kärleksmums

Beatrice Alderin

Proteinrik risgrynsgröt

Frida Benjaminsson

Proteinkladdkaka med nougat

Frida Benjaminsson

Mjölkchokladkladdkaka i mugg

Anna Jonasson

Proteinrika- och glutenfria chocolate chip cookies

Njutavbramat

Proteinrikt choklad- och bananbröd

Johanna Markerius

Proteinglass med mango- och mandel

Anna Jonasson

Proteinrik mango- och banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik kaffedröm

Frida Benjaminsson


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021