Kasein Krämig Jordgubbsglass

750g

279 SEK

237 SEK

Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 279 SEK

1

Läs 84 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

Kasein krämig jordgubbsglass är precis som det låter: En härligt söt, somrig smak, med djupa toner av nyskördade jordgubbar. Perfekt en solig dag, eller en molnig då man åtminstone vill känna smaken av sol!
Här som högkvalitativt kasein, vilket ger dig en perfekt glassig jordgubbsfluff!


Äntligen gör kungen av bär, jordgubben, entré bland våra proteinsmaker. Okej, den är rent botaniskt någon typ av skenfrukt/nöt – men vi väljer ändå fräckt att se på den som ett bär. För smaken, både på jordgubben och vårt nya proteinpulver Kasein Krämig jordgubbsglass, är minst sagt bärig!

Nyckeln till jordgubbens enorma popularitet, inte minst på sommaren, är att den lyckas packa en så rik sötma utan att för den sakens skull förlora sin fräschör. Och på precis samma sätt blir vår nya smak svår att ogilla: Visa oss den som ogillar en skål nyskördade jordgubbar ihop med glass och vi ska visa dig en mycket märklig människa!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1485 kJ/355 kcal520 kJ/124 kcal
Fett1,2 g<0,5 g
varav mättat fett0,7 g0,2 g
Kolhydrat7,8 g2,7 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein78 g27 g
Salt0,73 g0,25 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat, arom, färgämne (rödbetsrött), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrika pepparkaksbollar

Sandra Gröndahl

Proteinkladdkaka med nougat

Frida Benjaminsson

Proteinrika saffransplättar

Julia Samuelsson

Proteinrika- och glutenfria chocolate chip cookies

Njutavbramat

Proteinrikt choklad- och bananbröd

Johanna Markerius

Hemmagjort wrapbröd

Frida Benjaminsson

Proteinrik sockerkaka med frosting

Njutavbramat

Proteinrik rabarberpaj med citrontäcke

Frida Benjaminsson

Proteinrik chocolate chip cookie glass

Frida Benjaminsson

Proteinrik mango- och banankaka

Frida Benjaminsson

Proteinrik ugnspannkaka med saffran

Nike Hansson

Proteinrik french toast

eatandglowjonna

Proteinrika jordgubbspannkakor

Frida Hultin

Pumpkin spice proteinbollar

Solsidann29

Proteinrika biscoffbollar

Solsidann29

Proteinrika cornflakestoppar

Frida Hultin

Proteinpannkakor med smak av morotskaka

eatandglowjonna

Proteinrik morotskaka med limefrosting

Beatrice Alderin

Proteinrika chokladbollsklubbor

Njutavbramat

Sockerfri kanelbullerulltårta

Nike Hansson

Proteinrik kanelbullerulltårta

Frida Benjaminsson

Enkel äppelpaj med vaniljvisp

Njutavbramat

Proteinrik och snabb kladdkaka

Njutavbramat

Proteinrik microkladdkaka

Njutavbramat

Proteinrik ostkaka på zucchini

Njutavbramat

Overnight oats morotskaka

eatandglowjonna

Smoothiebowl med banan- och mango

Skippa Sockret

Baked oats med kärleksmums

Proteinrik tiramisuglass

Frida Benjaminsson

Äppelpaj med salted caramel cookiessås

Anna Jonasson

Proteinrik kladdkakeglass

eatandglowjonna

Proteinfluff med kanelstekta äpplen

Frida Hultin

Overnight oats med krispig vit choklad

eatandglowjonna


Relaterade artiklar

Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?

En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?

Alex Danielsson

2 mars 2021

Kaseinfluff – så gör du!

Det magiska ”proteinfluffet” som alla snackar om. Vad är det egentligen och hur gör man?

Skippa Sockret

17 aug. 2020