En nougatpralin kan vara något av det mest fantastiska mänskligheten har skapat. Men det får inte vara vilken pralin som helst: Balansen mellan nougatfyllningen och chokladen måste vara perfekt för att ge både djup i smaken och fjäderlätt sötma. Smaken är som en smekning för gommen, och förnimmelsen av den läckra pralinen dröjer sig kvar länge! Allt detta och mer hittar du i vår nya smak kasein nougatpralin.
Vårt kasein är av yttersta kvalitet och passar därför utmärkt att göra proteinpudding/fluff av. Tips hur du bäst lyckas hittar du här.
Finns naturligtvis som vassle också!
Näringsvärde |
Per 100g |
Per portion, 35g |
Energi |
1454 kJ/348 kcal |
509 kJ/122 kcal |
Fett |
2,3 g |
<0,8 g |
varav mättat fett |
1,4 g |
0,5 g |
Kolhydrat |
7,9 g |
2,8 g |
varav sockerarter |
5,9 g |
2,1 g |
Protein |
72 g |
25 g |
Salt |
0,97 g |
0,34 g |
Ingredienser:
Mjölkproteinkoncentrat, fettreducerat kakaopulver, arom (innehåller mjölk), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåller mjölkprotein och laktos*.
Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Innehåll:
750 g, vilket motsvarar ca 21 portioner. 1 dl (35 g) = 1 portion. Skopa medföljer inte, men marknadens smartaste decilitermått hittar du här!
Användning:
Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk.
Förvaring:
Förvaras torrt i rumstemperatur.
Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se