Vassle Päronglass

199 SEK

Gillar du päronglass? Då ska du prova att dricka det – protein för den verkliga finsmakaren! Varför njuta sällan när man kan göra det varje dag.

I lager

Fri frakt vid köp över 500 SEK
  • Näringsvärde Per 100g Per portion, 35g
    Energi 1629 kJ/389 kcal 570 kJ/136 kcal
    Fett 7 g 2,5 g
    varav mättat fett 4,5 g 1,6 g
    Kolhydrat 7,4 g 2,6 g
    varav sockerarter 5,3 g 1,9 g
    Protein 74 g 26 g
    Salt 0,8 g 0,3 g

    Ingredienser:
    Korsflödes ultra- och mikrofiltrerat vassleprotein (innehåller mjölk, emulgeringsmedel, solroslecitin, arom, färgämne (klorofyllkopparkomplex, titandioxid) salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

  • Innehåller mjölkprotein och laktos*.
    *Tyngre vassle innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt vassle är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

    Låt stå i några minuter för maximal effekt.

  • Innehåll:
    1000 g, vilket motsvarar ca 28 portioner. Skopa medföljer..

    Användning:
    1 skopa (ca 35 g) blandas med 3-4 dl vatten eller mjölk. Ett dl-mått motsvarar ca 35 g pulver.

    Förvaring:
    Förvaras torrt i rumstemperatur.

    Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
    Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se

Vassle Päronglass

Prova Tyngres nya Vassle med smak av gräddig päronglass! Ett högkvalitaivit proteinpulver med fantastisk smak och underbart krämig konstistens.

Vassle Päronglass tog fram då päron var en enormt stark smak på 70- och 80-talet: päronsaft, päronglass – till och med päron med After Eight. Men sedan föll den lite i glömska, och under många år på 90- och 00-talet förde päron en undanskymd tillvaro i skuggan av andra frukter och bär.

Vi vill ge päronsmaken nytt liv med Vassle Päronglass.

Missa inte att preppa inför träningspasset med en Nocco Päron. 

Vad är vassle?

Vassle (whey, på engelska) utgör tillsammans med kasein de huvudsakliga proteinerna i mjölk. Vassle framställs som en biprodukt i samband med osttillverkning, vilken sedan filtreras på kvarvarande kolhydrater, mineraler och fetter tills produkten når rätt proteinkoncentration. Vassleprotein är en utmärkt proteinkälla för att optimera återhämtning och muskeluppbyggnad efter träning. Det är lättlösligt och snabbt för kroppen att ta upp.