Vi är nog några stycken som ihärdigt vägrat att ge upp idén om sommaren helt och fullt, men den senaste veckan har på ett effektivt sätt fått oss att inse faktum. Det är höst. 

Och för många av oss fitnessvänner är hösten efterlängtad. Äntligen är tävlingssäsongen på ingång – vilket inte minst den gångna Olympia-helgen underströk – och därmed har vi alla ställt om för ännu en satsning mot ära och berömmelse. 

Men det finns såklart även mycket annat att se fram emot. Härliga höstlövspromenader, självfallet med långärmat och huvudbonad, en tur med lite svampplockning, och kanske runda av med ett par mustiga långkok på spisen. Och att få kura ned i Netflix-soffan under en filt tillsammans med hjärtevännen. 

Om man nu har nån. 

Vi på Tyngre, tillsammans med våra vänner på Barebells, bestämde oss för att under muntra former försöka para ihop några tränande singlar, för att därmed ge romantiken ännu en chans. Vi kallar det Gymdejten, och i måndags kunde vi visa premiäravsnittet

Gymdejten är vår avgjort största Youtube-satsning, både på planerings- och genomförandenivå, men kanske främst när det gäller klippning och efterbehandling. Serien innehåller tre episoder av Gymdejten, vilka alla kan ses på vår youtube-kanal. Vi har även gjort tre tillhörande episoder där du kan följa själva dejten. Gymdejten-dejten kallar vi det programmet, och de kan du se hos våra kompisar Barebells

Vi är såklart superglada om du tittar. Känner du för det får du gärna lämna en tumme upp (eller ner) och även lämna en kommentar om vad du tycker.

Att välja sin partner är inte det lättaste.

I morgon lördag kommer jag att finnas på Atletic City i Örebro, kl 11-13, för att prata om mitt absoluta favoritlyft – marklyft. Har du vägarna förbi så hoppas jag att vi ses där! 

Vi fortsätter såklart med vår ombakade butiksturné Tour de Fräs Ica Maxi Edt. Du hittar oss på följande platser och dagar:

Tour de Fräs, Ica Maxi Edt – Ica Maxi Lindhagen, den 28 september
Tour de Fräs, Ica Maxi Edt – Ica Maxi Örebro, den 25 oktober
Tour de Fräs, Ica Maxi Edt – Ica Maxi Borlänge, den 29 november

Fler städer och datum är på gång!

Hoppas vi ses där!

I dina växande  musklers tjänst!

Alex

PS! Jag vill passa på att slå ytterligare ett hårt och välriktat slag för vårt nyhetsbrev. Förutom att du där får tips om artiklar, poddar och andra mediala roligheter, så får du dessutom tillgång till ett gäng unika topperbjudanden. Det kostar nada att vara med, ifall du undrade. Signa upp dig här och nu!