Tyngre VIII – Strong Edition var ett försök att renodla och tydliggöra, att ge även de starkaste och prestationsmässigt mest imposanta atleterna möjlighet att skina fullt ut.

Det vi, och med vi menar jag såklart oss på Tyngre såväl som vårt fantastiska team, våra underbara funktionärer och arrangörer, och – inte minst – de närmare 4000 personer som var där som publik, fick uppleva var inget mindre än spektakulärt. Armbrytare av högsta internationell klass, världsatleter i styrkelyft och bänkpress, några av världens bästa inom crossfit och såklart – Sveriges Starkaste Kvinnor och Män. Alla på topp, och alla ute efter att markera sin närvaro.

Jag vill inte gå så långt att kalla det succé – men jag gör det ändå. För det var det.

En succé.

Därför var leendet inombords större än på mycket länge när vi summerade våra intryck. För egen del kunde inte ens den akutförkylning som parats med den sedvanliga ”baksmällan” efter en intensiv arbetshelg likt denna få mig på knä. Eller de ömma fötterna. 

Nu ligger vårt primära fokus på att färdigställa detaljerna kring Tyngre IX – Fitness Edition, vilket vi genomför den 21-22 mars nästa år. Mer info om innehåll, grenar, hur du anmäler dig och hur du köper din biljett kommer inom kort. 

Vi har också fortsatt med vår kombinerade butiks- och marklyftsturné Tour de Fräs – Ica Maxi Edt. Måndagen den 21 oktober var vi i Hudiksvall, och nu på fredag den 25 oktober är vi på Ica Maxi i Örebro (Eurostop). Kom gärna förbi och häng en stund. 

Samtidigt har vi lite under radarn dragit igång konceptet En stark resa, där vår egen Josef Eriksson reser land och rike runt för att hjälpa dig bli en bättre och starkare bänkpressare. Du hittar mer info om platser och datum här.

Vårt fantastiska crew…

Angående Josef Eriksson. Är du som vi och inte riktigt kan få nog av killen? Då blir du i så fall själaglad när vi berättar att Josef sedan ett par veckor också har en egen podcast här hos ossTyngre Kraftsport är namnet och tanken är att varje fredag träffa och snacka med någon särskilt stark och inspirerande profil. 

Ja, vi lanserar en hel del nya produkter också. Bland annat vår senaste proteinsmak Tunga Bananer, som vi beskriver så här: 

”Vår nya smak är en seriös hälsning till en skämtsam del av vårt ursprung. I jakten på ett snärtigt och träffande företagsnamn så var vi faktiskt just där och fiskade. Nu kom det att istället stå Tyngre i vår logga. Men Tunga Bananer är för alltid en skrattretande och härlig del i vår historia.”

Du kan förstås beställa hem den och alla våra andra produkter direkt från vår butik.


Tills vi hörs igen,

I dina växande musklers tjänst!


Alex

PS! Du missar väl inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev? Förutom att du får alla nyheter först av alla rakt in i mailkorgen, så får du dessutom tillgång till ett gäng riktigt bra erbjudanden. Den här veckan, till exempel, kan våra medlemmar köpa en valfri Tyngre-keps med 100:- rabatt. Bara en sån sak.