Ur fler perspektiv än jag kan räkna har nu den etablerade sommarlunken bytts ut mot ett mer vanligt (verkligt?) tillstånd, där krav och förväntningar på prestation obönhörligt gör sig påminda. Klockan ställs numera på ringning, kalendern fylls med möten och övriga måsten, och de spontana äventyr som en drömsemester enligt mig bör innehålla får stå tillbaka. Nu är vi igång igen, och det på allvar.

Det gäller såklart även min egen träning, som även om den puttrat på i en lite småskön omfattning nu under sommaren, ändå inte riktigt gjorts med livet som insats om jag ska vara helt ärlig. Det har liksom hela tiden funnits fullt av solskyddskräm kvar att smörja på, massor av golfbanor att förödmjukas av och en binge bersåbuteljer kvar att tömma, och då måste varje man av ordning helt enkelt anpassa sig.

Men nu är det dags. I år ska det nämligen dras PB i marklyft (dock oklart exakt när) och då måste man minsann steka alla sparvar alldeles själv. Därför sitter jag här nu med klädsam pump i ryggen, lätt vingliga lår och kännbart slitna handflator. Men också med en förbaskat skön känsla inombords. Jag är på G.

Rent professionellt har vi också gnuggat en del, vilket du förhoppningsvis redan hunnit märka på vår nya webbsajt med tillhörande butik. Det är mycket som ska stämma, och det är lätt att glömma saker. Därför är du extremt välkommen att inkomma med synpunkter och tips på hur vi kan ta det ännu en nivå framåt. Du når mig enklast på mail.

Vi har också hunnit lansera höstens stora begivenhet – Tyngre 8! En kanonhelg helt dedikerad åt fysiska styrkeprestationer av högsta möjliga kvalitet. Läs mer om innehåll, schema och om hur du snabbast köper dina egna biljetter här.

Hoppas dessa rader möter dig väl. I dina växande musklers tjänst!

Alex 

PS! Vill du också ha koll på alla våra redaktionella nyheter samt alla vassa erbjudanden och kampanjer först av alla? Grattis! Se bara till att prenumerera på vårt nyhetsbrev (länk här) så löser det sig.