Kasein V2 Blåbär

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 21 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

SampeV2 släpper äntligen sitt eget proteinpulver! Kasein V2 Blåbär med samma toppkvalitet som man förväntar sig från alla tyngres produkter, men med Sampes egen touch. Kasein V2 med ljuvlig blåbärssmak är här!


SampeV2 har på kort tid blivit en av våra största och mest uppskattade träningsprofiler. Nu släpper han äntligen sitt eget proteinpulver: Kasein V2 Blåbär! Precis som tyngre har Sampe alltid velat stå för kvalitet, och därför håller hans eget proteinpulver också exakt samma höga kvalitet som tyngres övriga sortiment. Till det har Sampe lagt sin egen touch för att få pulvret att smaka precis som han vill, och resultatet är en alldeles förträfflig blåbärssmak!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1496 kJ/357 kcal523 kJ/125 kcal
Fett1,3 g<0,5 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat9,1 g3,2 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein78 g27 g
Salt0,43 g0,15 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat (95%), aromer, färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Proteinrika cookies med gräddkola

Frida Benjaminsson

Overnight oats med chiafrön- och blåbär

Karin Axelsson

Proteinrik bananglass

Skippa Sockret

Proteinrik chokladkräm på tre ingredienser

Frida Benjaminsson

Proteinrika hallongrottor i långpanna

Anna Jonasson

Proteinrika och hembakta tortillabröd

Frida Benjaminsson

Proteinglass med jordgubbscheesecake

Skippa Sockret

Proteinrik vaniljglass

Skippa Sockret

Proteinrik prinsesstårta i glas

Johanna Markerius

Proteinrik mangosmoothie

Karin Axelsson

Overnight oats med vanilj- och mandel

Karin Axelsson

Proteinrika och chokladdoppade semmelbollar

Njutavbramat

Proteinrik smoothie med päron- och pitaya

Memysmoothiesandlife

Overnight oats med salted caramel

Nike Hansson

Varm proteinbar med hallon, lakrits- och vaniljglass

Skippa Sockret

Proteinrik banana toffee nice cream

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och vegansk smoothiebowl

Memysmoothiesandlife

Proteinrik och snabb "semmelglass"

Skippa Sockret

Proteinrika och lyxiga chokladbollar

Karin Axelsson

Proteinrik och krämig vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik tiramisuglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik och krämig banan- och kolaglass

Frida Benjaminsson

Små och proteinrika chokladbollssemlor

Anna Jonasson

Proteinrika ljusa havrebollar

Skippa Sockret

Proteinrika banan- och vaniljmuffins

Frida Benjaminsson

Proteinrik chokladtryffelkaka

Frida Benjaminsson

Proteinrika mango- och kokosbollar

Solsidann29

Proteinbollar med smak av kladdkaka och havssalt

Frida Hultin

Creamy rich chocolate kärleksmums

Anna Jonasson

Creamy protein banana split

Anna Jonasson

Proteinbollar med smak av äppelpaj

Beatrice Alderin

Proteinrik overnight oats chokladboll

Skippa Sockret

Frukostbowl med kaseinpudding, granola och hallon

Nike Hansson


Senaste artiklarna

Spring för Livet, nu på tyngre.se

Spring för Livet är löparpodden som drivs av Majken Skärvad och Olivia Lindh. Här följer en intervju med värdarna!

Viktor Söder

14 mars 2025

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla?

Hur påverkas träningseffekten från gymmet av en fylla? Jacob Gudiol reder här ut denna viktiga fråga!

Jacob Gudiol

11 feb. 2025

Prestigelös löpning

Det har gått mode i att springa. Det känns som att det gör det med jämna mellanrum, att det liksom blir trendigt med löpartights och Göteborgsvarvet så där var femte år ungefär.

Sofie Möller

4 feb. 2025

Hur du hittar bra personer att följa kring träning, kost och hälsa

Jacob Gudiol förklarar hur du hittar bra personer att följa på sociala medier samt listar sina favoriter på Instagram, Threads, X, Bluesky och Youtube!

Jacob Gudiol

20 jan. 2025

Topp 5 populäraste kasein-smakerna 2024

Vi gör bokslut och kan nu med facit i hand berätta att det här var de 5 populäraste kaseinprotein-smakerna på tyngre.se 2024.

Viktor Söder

13 jan. 2025