Kasein V2 Blåbär

750g

279 SEK

279 SEK

1

Läs 20 omdömen

trustpilot logo
  • Skickas vanligtvis inom 24 timmar
  • Hemleverans med Budbee
  • Fri frakt från 500kr

SampeV2 släpper äntligen sitt eget proteinpulver! Kasein V2 Blåbär med samma toppkvalitet som man förväntar sig från alla tyngres produkter, men med Sampes egen touch. Kasein V2 med ljuvlig blåbärssmak är här!


SampeV2 har på kort tid blivit en av våra största och mest uppskattade träningsprofiler. Nu släpper han äntligen sitt eget proteinpulver: Kasein V2 Blåbär! Precis som tyngre har Sampe alltid velat stå för kvalitet, och därför håller hans eget proteinpulver också exakt samma höga kvalitet som tyngres övriga sortiment. Till det har Sampe lagt sin egen touch för att få pulvret att smaka precis som han vill, och resultatet är en alldeles förträfflig blåbärssmak!

NäringsvärdePer 100gPer Portion (35g)
Energi1496 kJ/357 kcal523 kJ/125 kcal
Fett1,3 g<0,5 g
varav mättat fett0,8 g0,3 g
Kolhydrat9,1 g3,2 g
varav sockerarter5,3 g1,9 g
Protein78 g27 g
Salt0,43 g0,15 g

Ingredienser

MJÖLKproteinkoncentrat (95%), aromer, färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.

Användning:
 Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens.
 Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB

Innehåller: mjölkprotein, och laktos*
 *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos.

 Låt stå i några minuter för maximal effekt.

Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.

Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.


Recept idéer

Kaseinfluff med smak av jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik körsbärsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrika kokos- och citronbollar

Sandra Gröndahl

Proteinrik strawberry cheesecake

The Well Factory

Proteinrika och sockerfria hallonmuffins

Frida Hultin

Proteinglass med nougat- och choklad

Frida Benjaminsson

Blueberry cheesecake proteinglass

eatandglowjonna

Majskakor med choklad, vanilj- och jordnötssmör

Frida Hultin

Chocolate chip protein cookies

Skippa Sockret

Proteinrika choklad- och havrebars

Frida Hultin

Snabb mango- och kokosglass

Skippa Sockret

Proteinbollar doppade i choklad

Frida Hultin

Proteinrik och krämig jordgubbsglass

Frida Benjaminsson

Proteinrik jordnötsmousse

eatandglowjonna

Proteinrika choklad- och kaffebollar

Frida Hultin

Fizzy bubble proteinglass

eatandglowjonna

Saftig och proteinrik vaniljostkaka

Anna Jonasson

Snabba och proteinrika vaniljplättar

Frida Hultin

Proteinrik rabarberpaj utan tillsatt socker

eatandglowjonna

Smoothiebowl med jordgubb- och banan

Skippa Sockret

Chokladkaka fylld med chocolate chip cookie dough

Sandra Gröndahl

Proteinrik kanelbulleglass

eatandglowjonna

Proteinrik rulltårta med hallon och nougat

eatandglowjonna

Proteinrik och somrig smoothiebowl

Nike Hansson

Proteinglass vanilj- och halloncheesecake

eatandglowjonna

Proteinrik chokladsås

Frida Benjaminsson

Proteinrik kokos- och blåbärsglass

eatandglowjonna

Proteinrika och mjuka chocolate chip cookies

Frida Benjaminsson

Kall mannagrynsgröt med jordgubb- och rabarber

Nike Hansson

Proteinrik mango- och vaniljglass

Frida Benjaminsson

Proteinglass chocolate chip cookies

eatandglowjonna

Proteinglass med gräddkola och crunch

eatandglowjonna

Proteinrik frukostbowl med rabarberkompott

eatandglowjonna


Senaste artiklarna

Mer träning ger större vadmuskler

Vadmusklerna svarar bättre på hög volym - i alla fall kortsiktigt.

Jacob Gudiol

12 maj 2024

Du får troligen inga speciella effekter från din fasta

Det har varit i princip omöjligt att missa all hype kring fasta de senaste 5 åren. Men hur effektivt är det egentligen?

Jacob Gudiol

14 mars 2024

Ursäkta röran. Vi bygger om.

Ja, som du kanske märkt så ser det inte riktigt ut här som det brukar.

Alex Danielsson

1 mars 2024

Hur screening och förebyggande tester kan göra så du mår sämre

Med det nya året kommer många personers ambitioner att börja om på nytt med fokus på hälsa och välmående. Hur relevant är det då med hälsotester och screeningar?

Jacob Gudiol

13 feb. 2024

Tips för att fortsätta med träningen på längre sikt

Träning påstås få människor att må bättre. Så hur gör vi då för att få folk att fortsätta med det? Jacob Gudiol väger in i frågan.

Jacob Gudiol

15 jan. 2024