Proteinrik pepparkaksglass
eatandglowjonna
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
FÖRLÄNGD RETURRÄTT T.O.M. 15/1
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
750g
279 SEK
279 SEK
Kasein V2 Blåbär
Läs 21 omdömen
Beskrivning
SampeV2 släpper äntligen sitt eget proteinpulver! Kasein V2 Blåbär med samma toppkvalitet som man förväntar sig från alla tyngres produkter, men med Sampes egen touch. Kasein V2 med ljuvlig blåbärssmak är här!
SampeV2 har på kort tid blivit en av våra största och mest uppskattade träningsprofiler. Nu släpper han äntligen sitt eget proteinpulver: Kasein V2 Blåbär! Precis som tyngre har Sampe alltid velat stå för kvalitet, och därför håller hans eget proteinpulver också exakt samma höga kvalitet som tyngres övriga sortiment. Till det har Sampe lagt sin egen touch för att få pulvret att smaka precis som han vill, och resultatet är en alldeles förträfflig blåbärssmak!
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1496 kJ/357 kcal | 523 kJ/125 kcal |
Fett | 1,3 g | <0,5 g |
varav mättat fett | 0,8 g | 0,3 g |
Kolhydrat | 9,1 g | 3,2 g |
varav sockerarter | 5,3 g | 1,9 g |
Protein | 78 g | 27 g |
Salt | 0,43 g | 0,15 g |
Ingredienser
MJÖLKproteinkoncentrat (95%), aromer, färgämne (rödbetsrött), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam K), salt, laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Användning: Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: mjölkprotein, och laktos* *Innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Recept idéer
Senaste artiklarna
Effekter från 12 månader med periodisk fasta och styrketräning
För något år sedan skrev jag en artikelserie här på Tyngre om periodisk fasta och andra former av längre fasta. Här är vad lite nyare forskning kommit fram till.
Jacob Gudiol
10 dec. 2024
Tips och trix på gymmet – Knäsmärta
I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!
Daniel Andréasson
5 dec. 2024
Tips och trix på gymmet – Axelsmärta
I den här artikelserien går jag igenom några av de vanligaste smärtproblemen som hindrar framfarten på gymmet och hur man kan lösa dessa med några enkla tips och trix. Häng med!
Daniel Andréasson
10 okt. 2024