Fri frakt över 500 SEK

Meny

Bananpannkaka i ugn

Tidsåtgång:
40 min
Portioner:
4 portioner
Receptskapare:
Kategorier:

En större laddning av denna proteinrika bananpannkaka ger dig frukost eller mellanmål för hela veckan, ett perfekt sätt att spara tid!

Gör så här:

1
Mixa ihop alla ingredienserna med en stavmixer eller matberedare tills du får en slät massa.
2
Spraya en ugnsform med kokosolja och häll sedan i smeten.
3
Baka av i ugnen i cirka 25 min på 175 grader.
4
Servera med kvarg, grädde eller glass och toppa med färska bär eller frukt.
5
När pannkakan har svalnat kan du antingen förvara den som den är i kylen eller dela upp i matlådor för att ha frukost eller mellanmål färdigt inför veckan.

Ingredienser:

3 st övermogna bananer
6 st ägg
2 dl proteinmilkshake vanilj Barebells
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver (valfritt)