Bananpannkaka i ugn

40 min
|
4 portioner
|
Kategori: Frukost

En större laddning av denna proteinrika bananpannkaka ger dig frukost eller mellanmål för hela veckan, ett perfekt sätt att spara tid!

Skippa Sockret

Martina eller som hon även kallas Skippa Sockret, är utbildad konditor och Hälso..

Ingredienser

3 st övermogna bananer
6 st ägg
2 dl proteinmilkshake vanilj Barebells
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver (valfritt)

Gör så här

1
Mixa ihop alla ingredienserna med en stavmixer eller matberedare tills du får en slät massa.
2
Spraya en ugnsform med kokosolja och häll sedan i smeten.
3
Baka av i ugnen i cirka 25 min på 175 grader.
4
Servera med kvarg, grädde eller glass och toppa med färska bär eller frukt.
5
När pannkakan har svalnat kan du antingen förvara den som den är i kylen eller dela upp i matlådor för att ha frukost eller mellanmål färdigt inför veckan.