Proteinrika pepparkaksbollar
Sandra Gröndahl
FRI FRAKT FRÅN 500 SEK
T-SHIRT PÅ KÖPET FRÅN 1 500 SEK
4.6 AV 5 PÅ TRUSTPILOT
750g
279 SEK
237 SEK
Lägsta priset de senaste 30 dagarna: 279 SEK
Kasein Nougatpralin
Läs 23 omdömen
Beskrivning
En ljuvlig nougatfyllning klädd i mjölkchoklad – där har du vår nya smaksuccé kasein Nougatpralin!
En nougatpralin kan vara något av det mest fantastiska mänskligheten har skapat. Men det får inte vara vilken pralin som helst: Balansen mellan nougatfyllningen och chokladen måste vara perfekt för att ge både djup i smaken och fjäderlätt sötma. Smaken är som en smekning för gommen, och förnimmelsen av den läckra pralinen dröjer sig kvar länge! Allt detta och mer hittar du i vår nya smak kasein nougatpralin.
Vårt kasein är av yttersta kvalitet och passar därför utmärkt att göra proteinpudding/fluff av. Tips hur du bäst lyckas hittar du här.
Produktinformation
Näringsvärde | Per 100g | Per Portion (35g) |
---|---|---|
Energi | 1454 kJ/348 kcal | 509 kJ/122 kcal |
Fett | 2,3 g | 0,8 g |
varav mättat fett | 1,4 g | 0,5 g |
Kolhydrat | 7,9 g | 2,8 g |
varav sockerarter | 5,9 g | 2,1 g |
Protein | 72 g | 25 g |
Salt | 0,97 g | 0,34 g |
Ingredienser
MJÖLKproteinkoncentrat, fettreducerat kakaopulver, arom (innehåller MJÖLK), salt, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), laktasenzym. *Innehåller en fenylalaninkälla.
Innehåll: 750 gram, vilket motsvarar ca 21 portioner. Skopa medföljer inte. Användning: Pudding: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med ca 1,5 dl kallt vatten eller mjölk. Anpassa mängden vätska efter önskad konsistens. Shake: Blanda 1 dl pulver (ca 35 g) med 3 dl kallt vatten eller mjölk. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Konsumentkontakt: [email protected] - www.tyngre.se Tillverkat i Sverige för Tyngre Distribution AB
Allergi
Innehåller: mjölkprotein, och laktos* *Tyngre kasein innehåller laktasenzym som spjälkar laktosen när det kommer i kontakt med vätska. Detta innebär att vårt kasein är ett bra alternativ för dig som är laktosintolerant/känslig för laktos. Låt stå i några minuter för maximal effekt.
Vanliga frågor
Det är svarta prickar i proteinpulvret, varför?
De svarta prickarna du ser i pulvret är kakao. Kakao finns i lite olika nyanser och i våra chokladprotein använder vi bl.a. ett svart kakaopulver för att få den nyansen (och smaken) vi önskar på proteinet. Gäller alltså alla våra chokladsmaker såsom kladdkaka, mintchoklad, chokladtryffel och chokladboll!
Har ni något proteinpulver/grötmix som är laktosfri?
Vi tillsätter laktasenzym i våra produkter. Man kan inte kalla kasein, vassle eller våra gröter laktosfria, eftersom det finns laktos i produkten innan vätska tillsätts och laktasenzym reagerar först med vätska. Det är alltså efter du blandat din proteinshake/pudding som processen börjar. Det är därför man ska låta den stå en stund innan, gärna runt 15 min om man är väldigt känslig. Mängden laktasenzym är anpassad efter mängden laktos, men exakt hur mycket laktos som finns kvar är svårt att svara på, men troligtvis lite. Feedbacken vi får av våra laktosintoleranta kunder är att våra proteinpulver funkar bra.
Laktasenzym är alltså ett enzym som spjälkar mjölksockret (laktoset) i mindre enheter som kan tas upp i tarmen. Man kan köpa det i tablettform på apotek exempelvis.
Jag är allergisk mot nötter, är den här produkten säker för mig?
Ja det är den, vårt protein innehåller inga nötter, endast arom.
Recept idéer
Relaterade artiklar
Protein – vad är det för skillnad på vassle och kasein?
En av de vanligaste frågorna vi får här på redaktionen är just den om skillnaden mellan vassle och kasein. Vad är mest effektivt, hur använder man de olika varianterna bäst, och spelar det egentligen någon roll vad man väljer?
Alex Danielsson
2 mars 2021